Σ αυτή τη ζωή όλα γίνονται. Οι φίλοι του Νότη Σφακιανάκη ισχυρίζονται ότι ο τυχαίος έλεγχος της Αστυνομίας δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Πολύ πιθανόν.
Αλλά και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται κάτι αντίστοιχο.
Ωστόσο ο Νότης Σφακιανάκης αύριο ( 2 Δεκεμβρίου) θα περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.
Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι το όπλο το κατείχε νόμιμα το όπλο.
Ο Α. Κούγιας είπε: «Έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απερρίφθησαν».
Κάτι τέτοιο φυσικά η Αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει.
Για την κατοχή των δύο γραμμαρίων κοκαΐνης φυσικά δεν βρέθηκαν κατά τύχη. Γιατί ακούσθηκε και αυτό. Ο Νότης δεν παίρνει ούτε ένα φάρμακο. Η κοκαΐνη δεν είναι δική του.
Λέτε ….;
Λέτε να του την έβαλαν στο αυτοκίνητο για να τον ενοχοποιήσουν;
Πάντως ο Νότης Σφακιανάκης τα έριξε στους δημοσιογράφους. Προσερχόμενος την πρώτη φορά στην εισαγγελία όταν οι εκπρόσωποι του τύπου του ζήτησαν να κάνει μια δήλωση για την κοκαΐνη αυτός απάντησε:
«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».
Τι άραγε θα έλεγε. Δεν μάθαμε.
Πάντως ο Αλέξης Κούγιας είπε για την κοκαΐνη.
«Διατύπωσα τις αμφιβολίες μου για το δεύτερο σκέλος που κατηγορείται. Φοβάται ακόμα και τα φάρμακα. Είναι κατά. Μας έκανε εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έτσι παρουσιάστηκε, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τι το προκάλεσε;» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο τραγουδιστής συνελήφθη σε μπλόκο της Aαστυνομίας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου . Έπεται συνέχεια.