Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
24 Ιούν 2021
SLIDER

Το ύποπτο παιχνίδι των Βρετανών που επιμένουν στη  στρατηγική Ανοσίας Αγέλης

Κάποιες μελέτες που εμφάνισαν ιδιωτικές ομάδες ερευνητών να μιλούν για 250.000 νεκρούς από τον κορονοϊό  είναι λογικό να τρομοκράτησαν τον κόσμο. Η βρετανική κυβέρνηση ρωτήθηκε γι αυτό. Αν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν κάποια βάση η πρόκειται σε τυχαίους υπολογισμούς. Ρωτήθηκε μάλιστα  αρμόδιος υπουργός , αν προτίθεται να αλλάξουν στην Βρετανία την  τακτική αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Η βρετανική κυβέρνηση αντί  για απάντηση ανέφερε ότι   έχει επιτύχει τους στόχους της σε ότι αφορά την πανδημία και η στρατηγική της Ανοσίας Αγέλης και δεν πρόκειται να αλλάξει, την τακτική αυτή.

«Οι οδηγίες για περιοριστικά μέτρα στις κοινωνικές επαφές του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και η παραμονή των ατόμων άνω των 70 ετών για έξι εβδομάδες στα σπίτια τους, είναι προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε η πηγή.

Μέχρι στιγμής η Βρετανία των 67 εκατ. πολιτών έχει μόλις 1950 κρούσματα και 56 θανάτους και υπολογίζουν ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν την πανδημία χωρίς περιοριστικά μέτρα που θα «σκοτώσουν» την οικονομία τους.

Την ίδια στρατηγική ακολουθεί και η Σουηδία και… ακόμα εντονότερη, με σχεδόν ανύπαρκτα μέτρα, η Ελβετία.

Ο πρωθυπουργός  Μπόρις Τζόνσον δήλωσε  ότι διαφωνεί με τα μέτρα που θέλει να επιβάλει η ΕΕ και ότι αυτός  θα εφαρμόσει την στρατηγική της εξάπλωσης του ιού  προκειμένουναυτός να εξασθενήσει. Είπε ότι η  στρατηγική  του είναι  να… μεταδοθεί ο ιός, αλλά  μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, προκειμένου να αυτο-εμβολιαστούν.

Στόχος  είναι να κολλήσουν όσα περισσότερα άτομα χαμηλού κινδύνου γίνεται, δηλαδή νεαρής ηλικίας και αποκτώντας  ανοσία και έτσι να μειωθεί η μετάδοση σε άτομα υψηλού κινδύνου.

Όσοι  μπαίνουν στα νοσοκομεία να είναι τόσοι  όσοι βγαίνουν. Αυτή η ισορροπία είναι και  το μεγαλύτερο ρίσκο. Όσοι θα έχουν πλέον ανοσία θα επιστρέφουν στις δουλειές τους, θα πηγαίνουν στα μπαρ κτλ, και η οικονομία θα λειτουργεί χωρίς απώλειες.

Τα παιδιά, ως γνωστόν,  περνούν πολύ ελαφρά την αρρώστια και έτσι η κυβέρνηση θα τα χρησιμοποιήσει ως «όπλο μετάδοσης», όταν θα θέλει να αυξάνει τα κρούσματα.

Όταν θέλει να μειώσει την ταχύτητα, η «κάνουλα» μπορεί να κλείνει, οπότε θα κλείνουν τα σχολεία. Το ίδιο και με τις μεγάλες συγκεντρώσεις, πχ. συναυλίες ή αθλητικά ματς. Και μετά η «κάνουλα» θα ξανανοίγει.

Αυτό σημαίνει πως το όποιο κλείσιμο θα κρατά πολύ λιγότερο απ’ ό,τι σε άλλες χώρες και  θα έχει ως αποτέλεσμα αυξανόμενο αριθμό πολιτών που έχουν αποκτήσει ανοσία. Αυτό φαίνεται είναι ένα βιώσιμο πλάνο.

Έτσι, και βάσει της θεωρίας αυτής, μετά από λίγο, ο περισσότερος πληθυσμός θα έχει ανοσία, οι σοβαρά άρρωστοι θα έχουν λάβει την κατάλληλη θεραπεία και θα έχουν βγει απ’ τα νοσοκομεία, και η χώρα θα έχει γίνει «άτρωτη». Οι πιο ευάλωτοι θα βρίσκονται πλέον σε μικρότερο κίνδυνο.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος αυτός η τρελός είναι η παίζει κάποιο άλλο ύποπτο παιχνίδι.

 

Related posts