Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούλ 2020
Απόψεις

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Από την Αλεξάνδρα Καρτά (αστρολόγος-διαισθητική σύμβουλος)

ΚΡΙΟΣ: Μία αλλαγή στην διάθεση σας, δεν θα είναι εντελώς τυχαία, εφόσον άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, φροντίστε πρώτα να έχετε προγραμματιστεί πολύ σωστά το κάθε τι, ώστε να μην βγουν στην πορεία ακυρώσεις και προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα συναισθηματικά αναστατωμένο τριήμερο, με πλανητικές όψεις που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε νέα ξεκινήματα, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε τον τρόπο που βγάζετε συμπεράσματα για τους άλλους, εφόσον δεν θα έχετε σωστή άποψη, εάν δεν ξέρετε όλη την αλήθεια. Αποφύγετε το Σάββατο να κάνετε συζητήσεις, γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις μέρες τις οικονομικές συναλλαγές με άτομα που και κατά το παρελθόν σας είχαν προβληματίσει για το ίδιο θέμα. Αφήστε τις παρορμητικές κινήσεις και σκεφτείτε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, με πολύ προσοχή. Αν πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες προβληματικές σχέσεις, αυτές οι μέρες είναι οι πιο κατάλληλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο σημαντικό διάβημα στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες απογοητεύσεις, που δεν ήσασταν έτοιμοι. Αυτό το τριήμερο, θα ωριμάσει μέσα από δυσκολίες μία σκέψη σας, βάζοντας το επόμενο διάστημα σταθερές βάσεις σε ότι πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε.

ΛΕΩΝ: Ένα τριήμερο με αρκετή δόση από οικογενειακές υποχρεώσεις και συναισθηματικούς προβληματισμούς. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να απομονώσετε τα συναισθήματα σας από τους άλλους, να κρατήσετε για σας τις σκέψεις σας, με τον φόβο να μην σας πληγώσουν οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πρέπει να διαλέξετε μεταξύ, μοναξιάς και συναναστροφών, να ξέρετε ότι οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές για να βρείτε μόνοι τα πατήματα σας. Φροντίστε λοιπόν να έχετε τον [δημιουργικό] σας χρόνο, ώστε να μπορέσετε να ετοιμάσετε εκείνα που θα ακολουθήσουν και πραγματικά αξίζουν τον κόπο και την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυτές τις μέρες στο επίκεντρο θα έρθουν οικογενειακές σχέσεις και θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Καλό είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση, ενώ από την Δευτέρα και μετά, θα έχετε την δυνατότητα να σφραγίσετε με επιτυχία ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν και το Σάββατο είναι αρκετά πολύπλοκο για σας, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, η Κυριακή σας ανανεώνει σημαντικά. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας βγάζει από την τάση που είχατε για απομόνωση και η Δευτέρα είναι πραγματικά μία έκπληξη συναισθημάτων από δικά σας πρόσωπα προς εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα δεν θα είναι και το πιο όμορφο εορταστικό τριήμερο, όμως θα βρείτε χρόνο για να ανανεωθείτε, να κάνετε ένα υγιεινό ξεκίνημα, βάζοντας τις τοξίνες μακριά από το τραπέζι και την ζωή σας. Καλό είναι να μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αγορές χωρίς σκέψη. Οι μέρες αυτές έχουν τον κίνδυνο μιας αποτυχημένης επένδυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το τριήμερο είναι μία δοκιμασία που θα αφορά την προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας άτομα και βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στο ταίρι σας. Από την Δευτέρα βέβαια και μετά θα υλοποιηθούν πολλές σκέψεις σας και θα μπορέσετε να ηρεμίσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν δυσκολίες στο χώρο της εργασίας σας, ιδίως στο ξεκίνημα αυτού του τριημέρου. Βέβαια από την Κυριακή, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε, μέσα από νέες ιδέες και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Την Δευτέρα θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και με άτομα που σας χρειάζονται δίπλα τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Το Σάββατο θα έχετε μία δύσκολη εμπειρία, που θα αφορά την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για λόγους που δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε. Βέβαια αν δείξετε υπομονή, υπάρχει η πιθανότητα να ξαναφτιάξουν οι σχέσεις σας. Από την Δευτέρα θα ανέβει η ψυχολογία σας.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts