Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Ιούλ 2022
SLIDER

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου,θα υπάρξουν επικοινωνιακά παιχνίδια και τάση για ανανέωση

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (29/6) και αύριο Κυριακή  (30/6)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, κλείνει τον πρώτο μήνα του Καλοκαιριού, βάζοντας στην άκρη μία αρκετά αγχώδες περίοδο που περάσατε. Η Σελήνη θα μείνει το Σάββατο στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε υλικά ζητήματα, ενώ την Κυριακή θα περάσει στο ζώδιο της επικοινωνίας, τους Διδύμους. Μάλλον μία μετακίνηση θα κάνει αρκετά καλό στην ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο το Σάββατο, θα έχετε αρκετά θέματα που θα τα τακτοποιήσετε, ακόμη και αν πρέπει να τα [σκαλίσετε] αρκετά, για να βρείτε τις λύσεις τους. Την Κυριακή η Σελήνη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει αρκετά υποτονικά, αλλά εν τέλη θα βρείτε τους ρυθμούς σας την Κυριακή, όπου και θα έχετε την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε μακρυά από καταστάσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά και θα ανανεώσετε τις σκέψεις σας, αλλά και το καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους αρκετά ταλαιπωρημένους Καρκίνους, αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, θέλει να σας δώσει ένα ακόμη ξεκαθάρισμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Έτσι και αλλιώς έχετε μάθει να ζείτε με τις αλλαγές, ακόμη και αν τις αποφεύγετε πάντα. Την Κυριακή, θα έχετε την πολυτέλεια να χαλαρώσετε στον χώρο σας, ίσως με καλούς φίλους.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα είναι πολύ δημιουργικό και ιδιαίτερο για σας. Μπορεί να βρεθείτε κοντά σε μία πολύ σημαντική επαγγελματική σας απόφαση, που είτε το θέλετε είτε όχι, θα ακολουθήσετε και θα εξελιχτείτε πάνω σε αυτή. Την Κυριακή μην αφήσετε τις ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες, να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως θα θέλατε. Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του και εσείς είστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα έρθουν τον επόμενο μήνα. Επαγγελματικές συμφωνίες θα σας δώσουν την ικανοποίηση που πραγματικά θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Το διήμερο ξεκινά με κάποιες αλλαγές που αφορούν την προσωπική σας ζωή, ιδίως για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Έτσι θα έχετε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που δεν λένε να ηρεμήσουν και εσείς προσπαθείτε να κατανοήσετε τα γεγονότα, αλλά δεν σας είναι και το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε. Η Κυριακή πιο ανάλαφρη μέρα, θέλει καλή παρέα και επαφή με την φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και εκείνα που σας απασχολούν. Μπορεί να καταλάβετε πολλά για τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας, αρκεί να συζητήσετε μαζί του τους φόβους σας. Η Κυριακή είναι μέρα ανανέωσης, ιδίως αν αποφασίσετε να βρεθείτε μακριά από την πόλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός έφθασε στο τέλος του και εσείς θα πρέπει να καταλάβετε τι σας συνέβη αυτό το διάστημα, που όλα είχαν μία γρηγοράδα στην εξέλιξη τους. Θα μπορέσετε το Σάββατο να κάνετε μία καλή κίνηση που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά την Κυριακή θα βρεθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Ιούνιος έφθασε στο τέλος του και εσείς έχετε μία γλυκόπικρη γεύση που σας ακολουθεί. Το Σάββατο θα αποδειχθεί για σας μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή, όπου θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά παλιές υποθέσεις. Μπορεί να σκεφτείτε κάτι που θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση και θα ανανεωθούν τα συναισθήματα σας με νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τέλος αυτού του μήνα θα σας κάνει ένα είδος ψυχανάλυσης, εφόσον θα ανανεωθείτε μέσα από δυσκολίες και θα δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν ευκαιρίες, για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Προχωρήστε σε ότι πραγματικά επιθυμείτε και αφεθείτε την Κυριακή σε νέες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ζήσετε πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο, όπου και θα αποφασίσετε με σχετική ευκολία να περάσετε όμορφες στιγμές μακρυά από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνα που θα σας συντροφεύουν και θα σας δώσουν την δύναμη να προχωρήσετε με καλή διάθεση τον επόμενο μήνα του Καλοκαιριού.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts