Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
07 Φεβ 2023
SLIDER

Το στρατηγείο των εκτελεστών μέσα στις φυλακές

Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι ανάμεσα σε δράστες και θύματα- Τι «έπιασε» η ΕΥΠ

Ο υπέρ κοριός της ΕΥΠ έγραψε ανατριχιαστικούς διαλόγους ανάμεσα σε εκτελεστές και υποψήφια θύματα. Αυτοί που ελέγχουν τη νύχτα δεν είναι έξω αλλά μέσα στις φυλακές. Εκεί είναι υα στρατηγεία τους. Και από εκεί ελέγχουν τον υπόκοσμο, δίνουν εντολές για τις «τιμωρίες» και κλείνουν τα συμβόλαια θανάτου.

Από την μια πλευρά η Αλβανική Μαφία, με αρχηγό τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και από την άλλη ένας, επίσης, Αλβανός, ο οποίος, εκτός φυλακών, ήταν ο αγαπημένος πιστολέρο των μεγάλων ομάδων που έλεγχαν εκείνη την εποχή την νύχτα της Αθήνας. Πρόκειται για δύο ομάδες κακοποιών που ελέγχουν τον υπόκοσμο μέσα και έξω από τις φυλακές.

????????????????????????????????????

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ξεκίνησε μεθοδευμένα την έρευνά της και έβγαλε λαβράκι. Οι δύο φερόμενοι αρχηγοί των αντίπαλων ομάδων – και οι δύο Αλβανικές – μέσα στις φυλακές, είχαν θητεύσει κοντά σε γνωστούς Έλληνες “νονούς” της νύχτας, οι οποίοι ήδη έχουν εκτελεστεί σε “συμβόλαια θανάτου” που υπεγράφησαν εκατέρωθεν.

Όσον αφορά τον λεγόμενο “Κλόντι” – τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μιχ. Ζαφειρόπουλου – μαζί με τον “κολλητό” του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, Αρμπέν Μπάκο, είχαν θητεύσει κοντά σε γνωστό “νονό” της νύχτας, ο οποίος τον περασμένο Μάιο έπεσε νεκρός στο Π. Φάληρο, έπειτα από ενέδρα θανάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Pronews.gr την εποχή που Α. Μπάκο πυροβολούσε εναντίον θαμώνων μπαρ στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014, ο ίδιος μαζί με τον “Κλόντι”, είχαν ήδη κάνει την κίνηση να αποδεσμευτούν από την ομάδα του Έλληνα “νονού” που έλεγχε τον Πειραιά.

Στην συνέχεια, όταν αμφότεροι βρέθηκαν στις φυλακές, Μπάκο και Κλόντι, προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον συγκεκριμένο “νονό”, έπειτα από εντολή που φέρεται να έλαβαν από άλλον “νονό” της νύχτας, Έλληνα έγκλειστο τότε στις φυλακές, αλλά και αντίπαλο του υποψήφιου θύματος.

Ο “Κλόντι” έβαλε να βγάλουν από την μέση το Μπάκο, όχι μόνο γιατί ήθελε να του… φορτώσει την ηθική αυτουργία στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου, αλλά και γιατί το θύμα είχε αρχίσει να λοξοκοιτάζει σε άλλη ομάδα που, επίσης, ηγείται Αλβανός πιστολέρο μέσα στις φυλακές και είχε σχέση με έναν εκ των μεγαλυτέρων αφεντικών της νύχτας, που, όμως, δολοφονήθηκε το 2018.

Ακόμα και μέσα από τις φυλακές ο “Κλόντι” κλείνει “συμβόλαια θανάτου” για έναν παλιό φυλακισμένο από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε δώσει μαρτυρική κατάθεση σε βάρος του “Αρχηγού”.

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες:

Από τις καταγραφές του υπέρ κοριού της ΕΥΠ, φαίνεται πως ο Λεκοτσάι “έχει συμμορία στο Ρέθυμνο” και όπως επισημαίνεται, “δουλεύουν με μυαλό, χωρίς να τους έχουν πιάσει ποτέ. Πάνε ρίχνουν και φεύγουν”. Τέλος, αναφορά γίνεται και στη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού από συγκατηγορούμενο στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Το θύμα χαρακτηρίζεται “ρουφιάνος” και γι’ αυτό το λόγο “του πήρε το κεφάλι”.

Στις 10/02/2019, οι δύο έγκλειστοι σε φυλακές, Κ.Λ. και Μ.Β. συνομιλούν με τον δεύτερο να αναφέρει ότι έχει ανθρώπους έξω για ό,τι χρειαστεί ώστε να γίνουν σωστά τα πράγματα και τον συνομιλητή του να ρωτάει:

Λεκοτσάι: “Εγώ, εγώ, περιμένω άνθρωπος που κάνει σε τέτοια, για “δάχτυλα” έχουμε; Γιατί ο δικός μου είναι μέσα, ο τέτοιος το μεροκάμα… είναι τριαντα, τριάντα χιλιάρικα. Και είναι ράτσα Πακιστανού”.

Στις 13/2/2019, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο Β.Μ. αναφέρει σε Κ.Λ.:

Β.Μ.: “Σου έχω έτοιμο το κοτόπουλο, που θέλουμε να βάλουμε στη σχάρα για ψήσιμο”. “Σου έχω έτοιμο… του ψήστη, για το κοτοπουλάκι που θέλουμε”, “…το πακιστανικό το κοτοπουλάκι που μου είπες”.

Στις 15/02/2019, καταγράφεται συνομιλία του Β.Β., κρατούμενου Δομοκού, με τον Α.Τ., (νέα σύλληψη), ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται να προχωρήσει στη δουλειά.

Ο Β.Β. τού λέει ότι το αφεντικό που τους δίνει τη δουλειά είναι ο Λεκοτσάι, ειδικότερα τον προσδιορίζει αναφέροντας επ’ ακριβώς ότι είναι “αυτός που »έφαγε» τον δικηγόρο… που έδωσε την εντολή”.

Β.Β.: “Θα σου δώσουμε ένα φάκελο ρε φίλε, θα τον βρεις. Εκεί έχει τα πάντα… Απλά πρέπει να ανέβεις να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα… ολοκαίνουργιο είναι”!

Ο Α.Τ. αποκρίνεται θετικά υπό την προϋπόθεση να βρει σπίτι πρώτα.

Β.Α.: “Μετά πας… πας τον τρως και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά μπροστά”.

Ο Α.Τ. συμφωνεί:

Β.Α.: “Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει”!

Α.Τ.: “Εγώ για σένα γ@@@ω όλη την Ελλάδα, όχι μόνο το Πακιστάν”.

Related posts