Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 25 Ιουν 2018
 
 

Το καλοκαίρι στη Μαδρίτη γίνεται πιο συναρπαστικό,με τα Nissan Camper van

Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 - 10:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

Δύο νέα οχήματα τύπου Camper παρουσιάζει η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης στην Ισπανία.

Με την έλευση του καλοκαιριού, η Nissan παρουσιάζει Το Camper NV300 και το Camper e-NV200. Και τα δύο αυτοκίνητα  έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες  να απολαύσουν  μια απόδραση στην ύπαιθρο, στη θάλασσα ή όπου αλλού φανταστούν, ακόμα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στο Camper e-NV200.

Το σημαντικό είναι ότι οι σχεδιαστές των Camper Van εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλους τους χώρους του αυτοκινήτου. Οι επιβάτες μπορούν να περάσουν άνετα τις διακοπές τους μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να χρειασθεί να πάνε σε ξενοδοχεία.

Το εσωτερικό του  NV300 Camper μπορεί να “μεταμορφωθεί”  στο ιδανικό μέρος για  τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή, όπου μπορούν να καθίσουν  γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα του που διαθέτει  ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου.

Το βράδυ, τα Nissan Campers μπορούν να μετατραπούν σε άνετα υπνοδωμάτια. Η διαμόρφωση του NV300 επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να τα παραγγείλουν με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που  ταιριάζουν απόλυτα στις δικές τους ανάγκες.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: