Βιβλιοπροτάσεις από τον Κυριάκο Κουζούμη.
******************************************************
Γιώργος Ντελιδάκης-Εκδόσεις: Μιχάλης Σιδέρης
Το «γιαχνί» είναι ένα απλό και ταπεινό φαγητό, μα η διαδικασία να το πετύχεις «ψημένο, λιωμένο κι αμάλαγο» μπορεί να οδηγήσει στην κατάκτηση μιας αίσθησης ισορροπίας και αρμονίας, στην κατάκτηση του μέτρου. Ένα παιδί ανακαλύπτει τους άξονες που πάνω τους θα πατήσει, για να αντλήσει τη δύναμη να πορευτεί σ’ έναν περίπλοκο κόσμο, να σπουδάσει γιατρός, να γίνει αναισθησιολόγος. Η προσπάθεια να ζήσει, να νιώσει, να «γίνει άνθρωπος».
Μια σύζευξη μαγειρικής, ιατρικής, αναισθησίας και αναισθησιολογίας, με κριτική ματιά στις επιρροές και τις επιδράσεις του κοινωνικού περίγυρου.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Πένες με βασιλικό: Η αυθεντική ιταλική συνταγή από την Carla Bruni
Η Carla Bruni πρόσφατα μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες της συνταγές για ζυμαρικά, με καραμελωμένα ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό. Υλικά…