Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Ιούν 2021
SLIDER

Το Φθινόπωρο ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (31.8) και αύριο Κυριακή (1/9) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο  Αλεξάνδρα Καρτά

Είναι από τα πιο ξεχωριστά διήμερα – Το Φθινόπωρο ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές

ΚΡΙΟΣ 

Ο Άρης στην Παρθένο, θα σας δώσει υπερβολικά καλή τύχη σε επαγγελματικά θέματα. Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, η σύνοδος του κυρίαρχου πλανήτη σας με τον Ήλιο, θα σας προκαλέσει υπερβολή σε θέματα υγείας και καθημερινής φροντίδας, ενώ πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε μία ανώτερη θέση από αυτή που βρίσκεστε στον χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντικό αυτό το διήμερο για σας τους Ταύρους, εφόσον θα έχετε υπερβολική τύχη σε προσωπικό επίπεδο και θα θελήσετε να κερδίσετε ότι το τελευταίο διάστημα χάσατε από λάθος χειρισμούς. Μην αφήσετε την Κυριακή να φύγουν οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ενώ το τρίγωνο Ερμή -Ουρανού, θα φέρει κοντά σας πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν ψυχικά και πνευματικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο είναι πολύ διαφορετικό για σας, εφόσον θα υπάρξουν πολλές και καλές προοπτικές να ανανεώσετε την ζωή σας και να κάνετε επιτυχημένες συναλλαγές σε κάθε επίπεδο. Το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον πλανήτη Ουρανό, θα σας δώσει μεγάλη τύχη σε ότι κάνετε και ίσως μία μετακίνηση σας, γίνει η αιτία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη το Σάββατο θα μπορέσει να βρεθεί στο πλάι των πιο παράτολμων σκέψεων σας και ίσως αναδείξετε τα ταλέντα σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα αρχίσουν να σας δείχνουν αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και ίσως τα συναισθήματα σας γίνουν κινητήριος δύναμη σε ότι αποφασίσετε το επόμενο διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα μπει με πολύ καλές προοπτικές. 

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία πολύ θετική στιγμή, εφόσον αυτό το διήμερο θα έχετε ισορροπία συναισθηματική, αλλά και θα μπορέσετε να ελέγχετε με απόλυτη επιτυχία την οικονομική σας θέση. Το τρίγωνο που θα πραγματοποιηθεί με Ερμή – Ουρανό, θα σας κάνει πολύ εύστροφους με ότι θέματα σας απασχολούν, ενώ η σύνοδος Άρη – ‘Ηλίου, θα σας κάνει κυρίαρχους σε κάθε νέο διάβημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία από τις πιο δημιουργικές χρονικές στιγμές, ιδίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα απολαύσετε την δύναμη των επιλογών σας. Ίσως να βρείτε την περίοδο αυτή, ότι ακριβώς θέλατε από την ζωή σας, είτε στον προσωπικό τομέα είτε στον επαγγελματικό. Ο Άρης θα έρθει σε σύνοδο με τον Ήλιο την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, βάζοντας σε νέα τροχιά την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πολλές και σημαντικές στιγμές με πρόσωπα όπου θα σας δένουν ψυχικοί δεσμοί χρόνων. Μπορεί επίσης να καταλάβετε πολλά πράγματα για τις προσωπικές σας επιλογές, μέσα από εσωτερικές αναζητήσεις, ή παρασκηνιακές επαφές. Η προσωπική σας ζωή θα υποστεί αρκετές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα απολαύσετε την συντροφιά φίλων και θα μπορέσετε να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πολλά από εκείνα που πραγματικά θέλετε. Μία πολύ δυνατή σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο, θα σας κάνει να βρίσκεστε με πολύ πείσμα κοντά στις καταστάσεις που σας αντιπροσωπεύουν. Τα όνειρά σας θα αποκτήσουν δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να κάνετε πολύ καλές επιλογές στα επαγγελματικά σας. Θα αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα βρεθείτε μπροστά σε μία πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε. Την Κυριακή θα έχετε να αποφασίσετε για την προσωπική σας ζωή και και θα παίξουν σημαντικό ρόλο κάποια θέματα που θα προκύψουν από το πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους αυτό το διήμερο θα είναι πολύ σημαντικό σε κάθε τομέα. Η μεγάλη ενέργεια του Ήλιου – Άρη, προς το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την χαρά να κερδίσετε κάποιους στόχους που πρέπει να τους εντοπίσετε με κάθε ακρίβεια. Η οικογένεια, θα σας στηρίξει σε κάθε σας επιλογή, ιδίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για σας τους Υδροχόους, εφόσον θα έχετε πολλά να κάνετε στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Ίσως να ξεσηκωθείτε για μία μικρή τελευταία απόδραση του Καλοκαιριού και αυτή η επιλογή θα σας γεμίσει με χαρά, εφόσον θα φορτώσετε με πολύ θετικό τρόπο τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τα πιο θετικά διήμερα αυτής της περιόδου, όπου θα πρέπει να το απολαύσετε και να πάρετε ότι καλύτερο έχει να σας δώσει. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, θα δώσει άλλη δύναμη στις προσωπικές σας επιλογές, εφόσον και όλο το πλανητικό σκηνικό, δεν σας αφήνει να μείνετε σε στάσιμη κατάσταση. Οι ευκαιρίες θα είναι  πολλές και πολύ σημαντικές.   

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts