Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
09 Μαΐ 2021
SLIDER

Το εορταστικό τριήμερο, θα λειτουργήσει σαν πρόδρομος κοινωνικοπολιτικών αλλαγών

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για το τριήμερο ( 23,24 και 25 Μαρτίου) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε δύο ζώδια, εκείνο του Σκορπιού και του Τοξότη. Θα υπάρχουν εναλλαγές στην ψυχολογία και τα συναισθήματα θα είναι βαθιά και ουσιαστικά. Βέβαια από το απόγευμα της Δευτέρας, θα υπάρξουν αισιόδοξες στιγμές και κάποιες υπερβολές στην σκέψη και την κρίση.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας κάνουν να ανησυχείτε για την προσωπική σας ζωή και να αναρωτιέστε αν κάποια πράγματα έχουν γίνει με σωστό τρόπο κατά το παρελθόν. Αφήστε λίγο τα γεγονότα να κυλήσουν και να ενεργοποιήσετε αργότερα τις αποφάσεις σας, που αυτή την χρονική περίοδο βρίσκονται σε σύγχυση. Ανανεώστε από την Δευτέρα μία δραστηριότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει ανήσυχους για την προσωπική σας ζωή, εφόσον οι όψεις που θα δημιουργηθούν με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, θα φέρουν γενική αναστάτωση. Η Δευτέρα είναι για σας μία πιο χαλαρή μέρα και ίσως να πρέπει να κάνετε ένα μικρό αλλά ουσιαστικό διάλειμμα, από τις καθημερινές σας έγνοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το τριήμερο θα έχετε την τάση να σκέφτεστε και να πράττετε με έναν τρόπο ομιχλώδες, που δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια να έχετε την πιο σωστή απόφαση, σε ότι σας απασχολεί. Έτσι θα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με ήρεμες και απλές δραστηριότητες και να αφήσετε στην άκρη, ότι χρειάζεται από εσάς μεγάλη προσοχή και καλή διαχείριση. Από το απόγευμα της Δευτέρας, πολλά πράγματα αρχίζουν και διορθώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πάθη και οι ανασφάλειες θα σας δημιουργήσουν μία ένταση στις σχέσεις σας, ιδίως το Σάββατο, όπου και θα έχετε την πεποίθηση ότι κάποιοι σας επιβουλεύονται. Αφήστε λοιπόν κάποια πράγματα να ηρεμήσουν και μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε κάτι, που δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Την Δευτέρα θα πάρετε μία ανάσα αισιοδοξίας και ίσως μία μετακίνηση, να είναι αυτό που επιθυμούσατε.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές εντάσεις το Σάββατο, θα σας δημιουργήσουν μία πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην πείτε λόγια που αργότερα δεν θα μπορέσετε να μαζέψετε και θα σας απομακρύνουν από σημαντικούς ανθρώπους που έχετε στην ζωή σας. Την Δευτέρα θα έχετε μία ευχάριστη συνάντηση ή ένα όμορφο ερωτικό απόγευμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πράγματα στους άλλους σας έχουν κουράσει και μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσετε και εσείς περισσότερο, αφήνοντας πίσω πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν. Περάστε αυτό το εορταστικό τριήμερο όμορφα και ανέμελα, βάζοντας προτεραιότητα την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Την Δευτέρα το σκηνικό αλλάζει και θα υπάρχουν γύρω σας, πολλά αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από κάποια πρόσωπα που σας δημιουργούν εντάσεις και ενεργούν παρασκηνιακά. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να ξεφύγουν από την δική σας επιρροή και μην ξοδεύετε παραπάνω χρήματα από εκείνα που μπορείτε. Η Δευτέρα έρχεται για να διορθώσει και να ισορροπήσει τις σχέσεις σας και να απαλλαγείτε από κακούς συμβούλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το Σάββατο στο δικό σας ζώδιο, κάτι θέλει να σας πει για την προσωπική σας ζωή και εσείς θα πρέπει να το ακούσετε με μεγάλη προσοχή την φωνή που επαναλαμβάνει κάτι. Η Κυριακή γλυκαίνει λίγο την σκέψη σας, ενώ από την Δευτέρα θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο δράσης και θετικών γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινά αυτό το τριήμερο για σας. Θα έχετε λοιπόν κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις να δουλεύουν κυρίως το Σαββατοκύριακο, όπου ο πρωταγωνιστής μπορεί να είναι άτομο που σας ενδιαφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Δευτέρα έρχεται για να σας λυτρώσει και να σας δείξει ότι όλα είναι πιθανά αρκεί να το θελήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναισθηματικοί σας δεσμού θα βρεθούν για λίγο μετέωροι, να αναζητούν απαντήσεις. Φροντίστε τις σχέσεις σας, εφόσον αυτό το τριήμερο θα υπάρχει μία τάση να ανανεώσετε εκείνα που σας ενώνουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Δευτέρα θα έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε, για να ξεκινήσετε μία νέα εβδομάδα με δύναμη και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το τριήμερο θα είναι περισσότερο κουραστικό και απαιτητικό από ότι το περιμένατε. Μπορεί να βάλετε κάποιες καταστάσεις σε μία σειρά, αλλά μπορεί και να κάνετε προσπάθειες, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, η Δευτέρα θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη για σας μέρα, αναζητώντας τις αισιόδοξες σκέψεις να γίνουν πραγματικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο, να κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει αρκετά ευαίσθητους και συναισθηματικούς με το περιβάλλον σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως αυτές τις μέρες θελήσετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας προστατευτικό [τοίχο], να σας κρατά μακριά από ότι φοβάστε και θέλετε να ξεχάσετε.

 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts