Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Ιαν 2022
Αστρολογία

Το 2022 φέρνει νέες προοπτικές για μια αληθινή ευτυχία

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η νέα χρονιά, φέρνει νέες προοπτικές και όλοι, έχουμε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα. Με μία γρήγορη ματιά το 2022, έχει μία συνέχεια στα απαιτητικά γεγονότα των δύο προηγούμενων ετών (2020 – 2021), όπου το ντόμινο των καταστάσεων που μας έχουν προπηλακίσει, συνεχίζουν την επέλαση τους. Αυτό που οφείλουμε να κατανοήσουμε είναι ότι, αλλάζοντας οι συνθήκες γύρω μας, αλλάζουν και τα ζητούμενα μας, όπου μέσα από την απλότητα και την ουσία αυτών που μας οριοθετούν, θα συναντήσουμε την αληθινή ευτυχία.

Οι προβλέψεις των 12 ζωδίων, θα χωριστούν στα τρία τους δεκαήμερα, λόγο των διαφορετικών πλανητικών επιρροών που δέχονται.

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο 21 – 31/3

Αυτή την χρονιά, ο Δίας θα επισκεφτεί το δεκαήμερο σας, στις 11/5, έως  τις 28/10 και από τις 20/12, έως το τέλος της χρονιάς. Αυτό το σημαντικό διάστημα, θα αναπτύξετε δυνατές σχέσεις και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και νέα πρόσωπα.

Β Δεκαήμερο 1 – 10/4

Σύμμαχος σας, το 2022, θα αποδειχθεί ο Κρόνος, όπου θα βρίσκεται στο πλευρό σας, σε κάθε νέο σας εγχείρημα . Η Αχίλλειος πτέρνα σας αυτή την χρονιά, θα αποδειχθεί ο τομέας των οικονομικών.

Γ Δεκαήμερο 11 – 20/4

Θα επηρεαστείτε από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, όλο το 2022, οπότε χρειάζεστε προσοχή στην διαχείριση της κοινωνικής σας εικόνας. Ο Κρόνος από τις 22/3, έως τις 10/9, δημιουργεί κατάλληλο έδαφος, για να συμμαχήσετε και να βρείτε στόχους, που θα αντέξουν στον χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο 21/4 έως 1/5

Η χρονιά θα είναι αρκετά καλή, εφόσον ο Κρόνος και ο Ουρανός, αφήνουν το δικό σας δεκαήμερο, με τις δυσκολίες που σας είχαν προκαλέσει. Έχετε ζήσει μεγάλες ανατροπές και εφόσον αντέξατε,  είστε νικητές, από έναν πόλεμο άνισο και σκληρό, από τον Μάιο του 2018.

Β Δεκαήμερο 2 – 10/5

Το 2022, σημαίνει για σας, χρονιά της ανατροπής.  Ο πλανήτης του απρόοπτου Ουρανός, θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, ενώ θα βρεθείτε πλέον με καινούρια πρόσωπα, νέες συνθήκες ζωής, αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όλα σε μία απόλυτη ανατρεπτική και διαφορετική πορεία.

Γ Δεκαήμερο 11 – 20/5

Είναι μία χρονιά απαιτητική, όπου η μεγαλύτερη δυσκολία, βρίσκεται στην επιρροή του Κρόνου από τον Υδροχόο, κάτι όμως που θα σας δώσει μελλοντικά αξιώματα, μέσα από αγώνες που θα δώσετε.  Επίσης, ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα,  βλέπουν πολύ θετικά το δικό σας δεκαήμερο, ανοίγοντας, νέους πνευματικούς ορίζοντες και όχι μόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο 21 – 31/5

Μία πολύ καλή χρονιά για σας, με δυνατά ξεκινήματα έως τις 12/2, όπου ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βοηθήσει ουσιαστικά την κοινωνική σας ζωή και την καριέρα σας.

Επίσης το πέρασμα του Δία στον Κριό, από τις 11/5, έως τις 28/10, ισχυροποιεί τους στόχους σας και προστατεύει, την συναισθηματική σας ζωή.

Β Δεκαήμερο 1 – 10/6

Ο Ουρανός όλο το 2022, θα βρίσκεται στον δωδέκατο τομέα σας, με επιμονή, να αλλάξει, την εργασία σας, τις συνήθειες σας, αλλά και την υγεία σας. Συνοδοιπόρος το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς,  ο Κρόνος από τον Υδροχόο, όπου θα ανεβάσει την ποιότητα των επιλογών σας και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Γ Δεκαήμερο 11 – 21/6

Πλούτωνας και Ποσειδώνας σας επηρεάζουν όλο το 2022, όπου από την μια ο Ποσειδώνας θα σας κάνει θύματα καταστάσεων, ενώ ο Πλούτωνας θα σας δημιουργήσει, ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ευνοϊκότατες ευκαιρίες θα σας δοθούν στα οικονομικά σας, βάζοντας καλές προοπτικές σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο 22/6 – 1/7

Μέχρι τις 12/2, ο Δίας από τους Ιχθύες θα τονώσει την ψυχολογία σας. Η μετακίνηση του επίσης, στις 11/5, έως τις 28/10, στο ζώδιο του Κριού, είναι η καλύτερη περίοδος, για να εξασφαλίσετε την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, αρκεί να είστε σε εγρήγορση και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Β Δεκαήμερο 2 – 12/7

Ο πλανήτης Ουρανός, όλο το 2022, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις δέουσες αλλαγές στους στόχους σας, στο φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Από τις 13 Φλεβάρη έως τις 26 Μαρτίου, θα έχετε τον Δία αρωγό σε κάθε σας προσπάθεια.

Γ Δεκαήμερο  13 – 22/7

Σημαντική χρονιά το 2022, με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, να σας επηρεάζουν έντονα. Ειδικά ο Πλούτωνας, θα αλλάξει την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους άλλους.  Βοηθητικά διαστήματα θα είναι 27/3 – 10/5 και 28/10 – 20/12.

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο 23/7 – 2/8

Το 2022, θα είναι ήρεμο για σας, εφόσον η επιρροή του Ουρανού και του Κρόνου, έχει εγκαταλείψει το δικό σας δεκαήμερο. Μέσα στην χρονιά θα τακτοποιήσετε πολλές οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα νιώσετε συναισθηματικά γεμάτοι. Από τις 11/5, έως τις 28/10, το πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Κριού, θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες.

Β Δεκαήμερο 3 – 12/8

Το δικό σας δεκαήμερο θα επηρεάζεται από τον Ουρανό και τον Κρόνο, οπότε οι συνθήκες που θα παρουσιαστούν, θα σας δυσκολέψουν. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι βρίσκεστε, σε περίοδο αλλαγών και δίκαιων ανταμοιβών, τόσο πιο ανώδυνο, θα είναι αυτό το πέρασμα στον χρόνο.

Γ Δεκαήμερο 13 – 23/8

Για σας, η νέα χρονιά σημαίνει, ξεκαθάρισμα σχέσεων και πολύπλοκων οικονομικών. Από τις 12/3, έως τις 10/9, θα οριοθετήσετε τις σχέσεις σας και ότι είναι σταθερό και ακέραιο, δεν θα κινδυνέψει.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο 24/8 – 2/9

Το 2022, θα σας δώσει την ικανοποίηση, να φροντίσετε και να νοικοκυρέψετε, πολλά θέματα σας. Έως τις 12/2, ο Δίας προστατεύει τις σχέσεις σας, ενώ με την είσοδό του στον Κριό, από τις 11/5 έως 28/10, θα ευνοηθείτε αρκετά στον οικονομικό τομέα.

Β Δεκαήμερο 2 – 12/9

Θα επηρεαστείτε όλη την χρονιά από τον πλανήτη Ουρανό στον Ταύρο, όπου ξαφνικά και αναπάντεχα θα αλλάζει η ζωή σας και θα αναβαθμίζεται. Επίσης ο Δίας από τους Ιχθύες, θα ευνοήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Γ Δεκαήμερο 13 – 22/9

Όλη την χρονιά θα έχετε, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία, να σας επηρεάζουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μία περίοδος που πρέπει να αποφεύγετε την υπερβολή, όπου μάλιστα, θα γίνει η αιτία να χάσετε το το μέτρο στις επιλογές σας, λόγο κακής κρίσης.

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο 23/9 – 3/10

Αρκετά ευνοϊκό σε προσωπικό επίπεδο το 2022. Από τις 11/5, έως 28/10, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, επαγγελματικές συνεργασίες, ανανέωση, της ψυχολογίας σας και ίσως νομιμοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Β Δεκαήμερο 4 – 14/10

Ο Κρόνος, από το συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου, βάζει θεμέλια στις σχέσεις σας. Είναι μία χρονιά που αν η επιθυμία σας είναι να αποκτήσετε απογόνους και εφόσον το προσωπικό σας ωροσκόπιο συμφωνεί, θα μπορέσετε να χαρείτε την μέγιστη αυτή ευλογία.

Γ Δεκαήμερο  15 – 22/10

Οικογενειακές υποθέσεις, θα έχουν μεγάλες αλλαγές, όπως επίσης και οι επαγγελματικές σας βλέψεις. Οι συνθήκες θα αλλάξουν την μέχρι τώρα κοσμοθεωρία σας, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε καθοριστικές επιστροφές προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο 23/10 – 1/11

Το 2022, θα πάρει αρκετά βάρη από τις πλάτες σας, εφόσον ο Ουρανός και ο Κρόνος, εγκαταλείπουν το δικό σας δεκαήμερο και νιώθετε απαλλαγμένοι από την μεγάλη πίεση. Έως τις 12/2, θα έχετε σύμμαχό σας τον Δια από τους Ιχθύες, όπου θα σας ανοίξει ένα κανάλι αισιοδοξίας και ευκαιριών.

Β Δεκαήμερο 2 – 11/11

Όλο το 2022, θα είναι αρκετά έντονο για σας, με πολλές αποκαλύψεις και ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας. Ο Ουρανός διαμετρικά απέναντι σας, θα σας δώσει νέα ώθηση στις συναισθηματικές σας επιλογές, ενώ το Φθινόπωρο, θα χρειαστεί να αλλάξετε το παρελθόν.

Γ Δεκαήμερο 12 – 22/11

Όλη την χρονιά θα έχετε την προστασία του Πλούτωνα, αλλά και του Ποσειδώνα, βάζοντας έντονα στην ζωή σας το συναίσθημα, ενώ επανασυνδέσεις και ρομαντικές στιγμές, αναμφίβολα θα σας καθορίζουν. Από τις 26/3 έως τις 10/5 και από 29/10, έως 20/12, ο Δίας θα είναι αρωγός των σχέσεων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο 23/11 – 2/12

Ο Δίας, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα επηρεάζει τους τομείς, οικογένεια, σπίτι, παιδιά, δημιουργικότητα. Ευλογημένο επίσης το 2022, γιατί θα απαλλαγείτε από τις εκλείψεις, που τόσο σας είχαν πιέσει την χρονιά που έφυγε.

Β Δεκαήμερο 3 – 12/12

Ο πλανήτης Ουρανός, θα πάρει θέση δύσκολη, προς το δικό σας δεκαήμερο, κάτι που θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας, την εργασία και την υγεία σας. Ο Νοέμβριος θα υπερδιπλασιάσει το άγχος σας, από νέες εργασιακές συνθήκες.

Γ Δεκαήμερο 13 – 21/12

Όλο το 2022, ο Ποσειδώνας, θα δημιουργεί δύσκολη όψη με το δικό σας δεκαήμερο, όπου οι νεφελώδεις καταστάσεις θα έχουν την τιμητική τους. Το πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες, θα ευνοήσει κάποιο διάστημα τις οικογενειακές υποθέσεις, αλλά τον Απρίλιο, να προσέξετε κάθε υπερβολή που θα σας εκθέσει. Προσοχή επίσης στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο 22 – 31/12

Ο Δίας από τους Ιχθύες, θα επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας, έως τις 12/2, σε ότι αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ταξίδια και επικοινωνία. Από τις 11/5 έως 28/10, ο Δίας από τον Κριό, θα επεκτείνει την οικογένεια σας, θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας αλλά επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, να  συγκατοικήσετε.

Β Δεκαήμερο 1 – 10/1

Ο Ουρανός όλο το 2022 θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας, από μία γωνία πολύ θετική για σας, όπου θα σας βοηθήσει να έχετε ξαφνικά και ευχάριστα γεγονότα. Ο τομέας που βάλετε αυτή την χρονιά και θέλει καλή διαχείριση, είναι αυτή των οικονομικών σας.

Γ Δεκαήμερο 11 – 19/1

Ο Πλούτωνας όλο τον χρόνο θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, αλλάζοντας και μεταλλάσσοντας την ζωή σας. Οι σχέσεις σας θα έχουν μία υπερβολή, όπως επίσης υπερβολή θα υπάρχει και στην συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο 20 – 29/1

Το 2022, σας απαλλάσσει από την κακή επιρροή του Κρόνου και του Ουρανού. Από τις 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου, ο Δίας από τον Κριό, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα φέρει καινούρια  πρόσωπα στην ζωή σας.

Β Δεκαήμερο 30/1 – 8/2

Είναι μία αρκετά απαιτητική χρονιά για σας, με τον Ουρανό και τον Κρόνο, να δημιουργούν μία μεγάλη πίεση σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αν χαλάσουν κάποιες σχέσεις σας, σίγουρα δεν είχαν γερά θεμέλια, οπότε αφήστε τις να φύγουν αναίμακτα από την ζωή σας.

Γ Δεκαήμερο 9 – 19/2

Το 2022, θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια στα οικονομικά σας, αλλά και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Η εσωτερικότητα και γενικότερα η τάση να ψάχνετε στα βάθη της ψυχής σας, θα σας βοηθήσει εν μέρη, στο να μάθετε την αλήθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Α Δεκαήμερο 20 – 29/2

Έως τις 12/2, ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, οπότε, η προσωπική σας ζωή, θα είναι προστατευμένη και γεμάτη όμορφες συγκινήσεις. Επίσης από τον Μάιο, έως τον Οκτώβριο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φτιάξετε τα οικονομικά σας, αλλά και να τα αυξήσετε.

Β Δεκαήμερο 1 – 9/3

Η χρονιά αυτή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, να σας φροντίζει Ο Δίας, με σύμμαχο επίσης τον πλανήτη Ουρανό, όπου θα σας δώσουν καινούριες ιδέες, πρόσωπα και συνθήκες, να κτίσετε πάνω σε νέα προοπτική, την ζωή σας.

Γ Δεκαήμερο 10 – 20/3

Ο Ποσειδώνας θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας, οπότε και θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για κάθε εξαπάτηση. Η υπέρ ευαισθησία, αλλά και ανιδιοτέλεια, δημιουργεί στο μυαλό σας, πλασματική εικόνα των άλλων. Αυτό δεν είναι υγιές και πρέπει να το αποφύγετε, για να μην ζήσετε σε επικίνδυνες ουτοπίες.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts