Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Τίτλοι τέλους για την ιστοσελίδα λήψης τραγουδιών YouTube-mp3.org;

Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 - 20:16

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το TorrentFreak, αυτό διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Ο διαχειριστής του πολύ δημοφιλούς και στην χώρα μας, αλλά παράνομου σάιτ για λήψη τραγουδιών από την πλατφόρμα του Youtube όπως διαμηνύει και στο όνομα του, φαίνεται να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ένωση Μουσικής Βιομηχανίας των ΗΠΑ (RIAA). Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί από τη RIAA, το 2016, λόγω της φύσης των υπηρεσιών που πρόσφερε στους χρήστες, δίχως να τους ζητά κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, κάτι που έκανε την ίδια να χάνει τεράστια έσοδα επί ετησίου βάσεως.

Κατά συνέπεια, η αμερικανική Μουσική Βιομηχανία θεωρείται ότι θα πάρει στην κατοχή της την κυριότητα της ιστοσελίδας, πιθανότατα για να μην ασκήσει περαιτέρω νομικές πιέσεις στον δημιουργό της.

Απ’ ότι φαίνεται, η διαδικασία έχει μπει ήδη σε εφαρμογή. Αν δοκιμάσετε να μετατρέψετε κάποιο βίντεο του Youtube σε τραγούδι, αυτό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, θα είναι ένα μήνυμα σφάλματος.

Ενδεικτικά, οι πιέσεις που ασκούν οι «μεγάλοι καρχαρίες» σε τέτοιου είδους «δωρεάν» υπηρεσίες, φαίνεται ότι αρχίζει να κερδίζει σιγά-σιγά έδαφος. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που εφαρμογές που παρέχουν ακρόαση και λήψη μουσικών κομματιών, κυρίως με τη μορφή κάποιας συνδρομής, ολοένα και αναπτύσσονται οικονομικά τα τελευταία χρόνια.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: