Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Τιμήθηκε το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας στην Ταϊπέι – Ταιβάν

Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 - 22:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

Το αεροδρόμιο της Αθήνας είχε μια ακόμα σημαντική διάκριση . Τιμήθηκε με το βραβείο  «Merit Winners»  , στο πλαίσιο των WITSA Global ICT Excellence Awards 2017,  στην κατηγορία “Digital Opportunity Awards”.

Τα WITSA Global ICT Excellence Awards απονέμονται με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που διαπρέπουν στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.  Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του World Congress on Information Technology 2017, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, στην Ταϊπέι – Ταιβάν.

Η υποψηφιότητα του ΔΑΑ

Ήταν μία από τις έξι  συμμετοχές που ο ΣΕΠΕ επέλεξε ως υποψηφιότητες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Αφορούσε στην υλοποίηση της καινοτόμου εφαρμογής «Internet of (noisy) Things» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία ExMachina. Η εφαρμογή αναδείχτηκε μέσω του προγράμματος του ΔΑΑ “The Digital Gate”, το οποίο ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σε πραγματικό αεροδρομιακό περιβάλλον.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών – WITSA αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας  – ΣΕΠΕ στηρίζει ενεργά τα WITSA Global ICT Excellence Awards.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: