Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Τιμές για τον ίλαρχο του Έβρου που συμμετέχει σε Παγκόσμιο αγώνα Bodybuilding

Κυριακή, 13 Αύγουστος 2017 - 10:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Ένας εν ενεργεία αξιωματικός των Τεθωρακισμένων με πολλές  επιτυχίες στο ιστορικό του θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό αγώνα «Arnold Classic Europe» που θα γίνει  από 22  έως τις και τις 25 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Ο Έλληνας αθλητής είναι ο Ίλαρχος στα ΤΘ Γιώργος  Μαργαρίτης. Κατάγεται από την Πύλη και υπηρετεί στον Προβατώνα, Αλεξανδρούπολης του Ν. Έβρου.

Ο εν ενεργεία Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων έχει λάβει αρκετούς τίτλους σε αγώνες Bodybuilding και έχει κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά τη Βαρκελώνη, στις 19 Νοεμβρίου θα αγωνισθεί και στο δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα «DIAMOND CUP» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης χωρίς να εγκαταλείπει τις υποχρεώσεις του στο στρατό προπονείται καθημερινά. Ο ίδιος είπε : «Όσο δύσκολο και αν είναι να συνδυάζω το λειτούργημα της υπηρέτησης της Πατρίδας με τον Πρωταθλητισμό, το κάνω γιατί το αγαπάω πάρα πολύ. Οι αγώνες αυτοί είναι ανεξάρτητοι από το στρατό, έχω βέβαια σχετική άδεια συμμετοχής και όταν θα κρίνω απαραίτητο θα ζητήσω από τους προϊσταμένους μου τη στήριξή τους σε αυτό που κάνω. Και πάντα βρίσκω ανταπόκριση και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

Πέρυσι κατέκτησε  την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα.

Στο e-ebros.gr. δήλωσε : «Ανυπομονώ να πατήσω επάνω στη σκηνή, να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Άσχετα με το αποτέλεσμα, η συμμετοχή και μόνο σε τέτοιους τόσο μεγάλους αγώνες, είναι διαφήμιση για τη χώρα μας. Αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον όταν εγώ είμαι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Τότε η σημασία είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη» .», τόνισε μεταξύ άλλων ο ίδιος σύμφωνα με το

 

Tέλος, σχετικά με το αν είναι εύκολο να συνδυάσει τη δουλειά του με το αγαπημένο του άθλημα είπε:

 

Πηγή: e-ebros.grΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: