Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Τι συμβαίνει με τις τουρκικές σημαίες σε κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Επανομή;

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 - 19:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Αίσθηση προκάλεσε στους κατοίκους της Επανομής στη Θεσσαλονίκη, το γεγονός πως σήμερα (9/8) αντίκρισαν την είσοδο του εγκαταλελειμμένου κάμπινγκ του ΕΟΤ, όχι μόνο να έχει βαφτεί κόκκινη, αλλά και πάνω της να έχουν αναρτηθεί τρεις τουρκικές σημαίες, όπως φαίνεται και από την παραπάνω φωτογραφία.

Αυτό επικαλείται δημοσίευμα του σάιτ thestival.gr, το οποίο κάνει λόγο για την ύπαρξη ομάδας Τούρκων πολιτών στην είσοδο και στο εσωτερικό του συγκεκριμένου χώρου. Όμως η παρεξήγηση έλαβε τέλος όταν οι κάτοικοι συνομίλησαν μαζί τους. Όπως τους είπαν, η είσοδος του κάμπινγκ βάφτηκε στα χρώματα της Τουρκίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ και με το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού να έχει δώσει την άδεια για τα γυρίσματα.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται καν για παραγωγή που έχει σχέση με την Τουρκία, αλλά είναι ελληνική και ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό ζήτημα. Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε, ο χώρος είναι παρατημένος εδώ και χρόνια και η έκταση έχει περιέλθει στη δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Αν οι πληροφορίες βγουν αληθείς, ενδεχομένως θα λήξει και η «θύελλα» αντιδράσεων και «ξεσηκωμού» που έγειρε η συγκεκριμένη είδηση με την κυκλοφορία της.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: