Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Τι πρέπει να ξέρετε για τη βδομάδα που έρχεται- ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 - 11:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Από την Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

Από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου θα γίνουν αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Πολλές αναστατώσεις αλλά και νέα ξεκινήματα. Χρειαζόμαστε μόνο μαχητική διάθεση.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο θα σας χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες. Η έκλειψη Ηλίου στις 21 στον τομέα των προσωπικών σας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι έχετε βάλει πλώρη για νέες συναισθηματικές αναζητήσεις, ιδίως εσείς που είστε γεννημένοι 17, 18 και 19 Απριλίου. Στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πάρει αρκετές γνώσεις από αυτό το Καλοκαίρι και σίγουρα κάποιες από αυτές είναι πολύ σημαντικές για την ζωή σας. Η οικογένεια σας αυτή την εβδομάδα θα παίξει πολύ ιδιαίτερο ρόλο σε αποφάσεις που οφείλετε να πάρετε για κάποια θέματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Αλλαγή κατοικίας ή κατασκευές μέσα σε αυτή, θα σας κουράσουν ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως η έκλειψη Ηλίου σας βγάλει οριστικά από το καβούκι σας και σας δείξει νέους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε. Πιθανόν να επικοινωνήσετε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για κάποια πρόσωπα που δεν είναι παρών στις συζητήσεις που κάνετε για εκείνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές. Τώρα που το Καλοκαίρι τελειώνει, θα δείτε ότι ήσασταν λίγο απρόσεκτοι με το πορτοφόλι σας. Κάποιοι βέβαια από σας θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε ένα σημαντικό ποσό που θα προέρχεται από μία πόλωση ή αναδρομικά χρήματα που περιμένατε καιρό.

ΛΕΩΝ

Είναι σίγουρο ότι αυτή η Εβδομάδα είναι για σας από τις πιο σημαντικές του Αυγούστου. Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και μία εσωτερική αναγέννηση θα σας δείξει  δρόμους που δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποφύγετε. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες και ιδίως στις 21/8, θα ζήσετε έντονες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ακόμη εσωτερική μάχη έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα. Ενώ είστε έτοιμοι για μία αλλαγή, την αμέσως επόμενη στιγμή τα γεγονότα σας διαψεύδουν και κάνετε πίσω στις αποφάσεις σας. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και να ακούσετε την διαίσθηση σας όταν όλα γύρο σας φωνάζουν και δεν σας επιτρέπουν να βρείτε το σωστότερο για σας.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να καταλάβετε αυτό που ορίζει η καρδιά σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θέλετε να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο και αυτό θα γίνει ίσως με παρέμβαση άλλων. Νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν στην ζωή σας και θα σας αλλάξουν τον τρόπο που μέχρι χθες σκεφτόσασταν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκείνο που τους εκφράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε πάρα πολύ να τακτοποιήσετε εργασιακά θέματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η έκλειψη Ηλίου στον τομέα των εργασιακών σας επιλογών, σας βάζει σε μία εγρήγορση. Κάποιοι από σας θα κλείσουν έναν κύκλο στην καριέρα τους και θα σκεφτούν ένα νέο ξεκίνημα. Ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε μία επαναστατική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτυχημένες σκέψεις, που ακλουθούν επιτυχημένες πράξεις, θα σας χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή. Θα αποφασίσετε για ένα ταξίδι, ή κάποιες σπουδές που η επιτυχία τους είναι δεδομένη. Αν πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες νομικές υποθέσεις, θα έχουν καλή έκβαση, ιδίως αν είστε γεννημένοι 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου. Κάποια οικονομική συμφωνία θα σας ευνοήσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρεθείτε σε μία εσωτερική αναστάτωση που θα προέρθει πολύ πιθανόν μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν θα είναι εύκολο να καταλαβαίνετε τις σκέψεις των άλλων προς εσάς, γιατί ο τρόπος που θα σας συμπεριφέρονται θα μαρτυρούν κάτι διαφορετικό. Αυτό σαν γεγονός θα σας κουράσει και θα σας γεμίσει με ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος για σας και το πιο σημαντικό είναι ότι τα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν να δώσετε παράταση. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου, θα είναι πιο έντονη η επιρροή της Έκλειψης του Ηλίου και σαν αποτέλεσμα τα γεγονότα θα είναι κάθετα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί αυτή η εβδομάδα να σας φανεί λίγο αδιάφορη, δεν θα είναι όμως αυτό που θα φαίνεται. Θα καταγραφούν από το σύμπαν γεγονότα που θα συμβούν το επόμενο διάστημα και θα έχουν τις ρίζες τους σε αυτές τις μέρες. Κοιτάξτε λοιπόν με προσοχή πίσω από την πλάτη σας, εκεί που οι ενέργειες των άλλων γίνονται κρυφά και σε χρόνο που εσείς δεν είστε υποψιασμένοι.

 

*** ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα.

Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

*** Στη βασική φωτογραφία : Το δέντρο της ζωής : Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: