Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Φεβ 2020
Lifestyle

Τι λέτε; Επιστρέφει στο γιαλί ο Κωστόπουλος. Και πού έλλειπε ποιος το κατάλαβε…

 

Γράφει ο «TVάκιας»

Τόσα χρόνια στην Αθήνα ο συμπαθέστατος Πέτρος Κωστόπουλος και ακόμη δεν έχει αποβάλει το «λιι» . Τόσα χρόνια και ακόμη η Βολιώτικη προφορά παραμένει πάνω του σαν να μην έφυγε ποτέ από εκεί.

Απαράδεκτο για παρουσιαστή τηλεόρασης να λέει τη Βουλή …Βουλιι.

Έχει φαν , δεν λέω.

Αλλά έχει και κάποιους άλλους φαν….

Φαντάζομαι οι εργαζόμενοι που ήταν στις επιχειρήσεις τους να έχουν ακόμη οικονομικές εκκρεμότητες.

Ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος, που έλλειψε για αρκετό  διάστημα από το γυαλί …επιστρέφει.

Να ανοίξουμε σαμπάνιες;

Τι να κάνουμε για να το γιορτάσουμε…

Για να πούμε την αλήθεια, δεν μας έλλειψε καθόλου.

Τώρα το κανάλι της Κάντζας, του ανοίγει την «αγκαλιά»  του και με  δελτίο τύπου που έστειλε, ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον  Πέτρο Κωστόπουλο.

«Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία» όπως πληροφορεί η ανακοίνωση ο εκδότης επιστρέφει στην Κάντζα για να παρουσιάσει ένα Late Night Show που θα θυμίζει το «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», αλλά με πολλές νέες προσθήκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People και του Γιώργου Πρατάνου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τέταρτη βράδυ, πριν τα μεσάνυχτα, με την πρεμιέρα της να τοποθετείται στα μέσα του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου.

Με την προσθήκη του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση περιγράφεται ως «Πότε απρόβλεπτος, πότε χαλαρός, κάποιες φορές αιχμηρός και κάποιες άλλες τρυφερός, πάντα όμως επικοινωνιακός, με θέση και χιούμορ» ο Alpha δείχνει πως θέλει να ενδυναμώσει και άλλο τη late night ζώνη του.

Οι επιδόσεις του καναλιού για το πρώτο μισό της σεζόν (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος) τον φέρνουν στην κορυφή της τηλεθέασης. Στην πιο εμπορική ζώνη της τηλεθέασης, αυτής της prime time, διατηρεί επίσης τα πρωτεία και με διορθώσεις στο πρόγραμμα οι ιθύνοντες προσπαθούν να αυξήσουν τη διαφορά από τα αντίπαλα κανάλια.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του έναν παρουσιαστή – πασπαρτού, που ενισχύει το ρόστερ του καναλιού λόγω του ειδικού του βάρους, τονώνει το πρεστίζ του σταθμού και μπορεί να τροφοδοτήσει με υλικό τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει ήδη από το δεύτερο μισό του Δεκέμβρη του 2015. Οι συζητήσεις αφορούσαν την τελική επιλογή της ημέρας προβολής της εκπομπής, τη στελέχωση της και τις προσθήκες στο concept.

Τελικά η συμφωνία επήλθε στις αρχές της εβδομάδας και την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Παυλίνα Ντάσιου.

Για να δούμε τι θα δούμε….

 

ALPHA, εκπομπή, Πέτρος Κωστόπουλος, τηλεθέαση

Related posts