Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Θυμωμένος Ρώσος αποφάσισε να πληρώσει χρέος με 4,6 εκατ. κέρματα!

Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 - 17:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υπηρεσία κρατικών δικαστικών επιμελητών (FSSP) της Ρωσίας, δεν είχε υπολογίσει την αντίδραση θυμωμένου επιχειρηματία από την πόλη Kirov, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει το χρέος του.

Ο Ρώσος, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μετέβη στα γραφεία με την ιδέα να εξοφλήσει μια οφειλή ασφαλιστικών συμβολαίων με 4,6 εκατ. νομίσματα της χαμηλότερης αξίας της χώρας του, έτσι ώστε να δείξει την αγανάκτηση του που βρέθηκε να χρωστάει.

Μάλιστα, για να καταφέρει να αποπληρώσει το ποσό των 46.700 ρουβλιών που του αναλογούσε, χρειάστηκε να κάνει αρκετές διαδρομές, κάτι που τελικά δεν τον αποθάρρυνε καθόλου από το σχέδιο που είχε κατά νου.

«Για να εξοφλήσει το χρέος του τοποθέτησε τα κέρματα μέσα σε (έξι ή επτά) τσάντες και σε ένα χαρτοκιβώτιο από γλειφιτζούρια», ανέφερε μέλος της FSSP.

Ο δικαστικός επιμελητής που ήταν υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του επιχειρηματία και έκανε δεκτή την πληρωμή με τα κέρματα, όσο κουραστική κι αν ήταν. Ενδεικτικά, για να γίνει η σωστή καταμέτρηση, αρκετοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας μετρούσαν για αρκετή ώρα τα νομίσματα με τον οργισμένο οφειλέτη να έπρεπε να παραμείνει στον χώρο έως ότου ολοκληρωνόταν η διαδικασία.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: