Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Θεσσαλονίκη: Υποχρεωτική αργία η 26η Οκτωβρίου

Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 - 18:11

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Υποχρεωτική αργία θα είναι για τη Θεσσαλονίκη η 26η Οκτωβρίου – ημέρα απελευθέρωσης της πόλης και εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου – γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος, επικαλούμενος ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστα Γιουτίκα.

Η αργία θα ισχύει για τα εμπορικά καταστήματα που ανήκουν στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της πόλης, ενώ η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει ότι ισχύει η απόφαση της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης, η οποία δεν έχει ανακληθεί έως σήμερα, για τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας για τις παραπάνω επιχειρήσεις.

«Η αργία της 26ης Οκτωβρίου συνεπώς, σύμφωνα και με τα σχετικά έγγραφα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, ισχύει για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αργία αφορά τις επιχειρήσεις στους δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Κορδελιού – Ευόσμου (Ελευθέριο – Κορδελιό και Εύοσμος), Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα),Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία).

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: