Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

«Θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος»!

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 - 17:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φετινό ελληνικό φαινόμενο με τ’ όνομα Survivor, φαίνεται ότι έχει επηρεάσει αρκετούς. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου, Πάτρικ Ογκουνσότο, του οποίου οι «ποδοσφαιρικές» δηλώσεις έχουν «μείνει» για πάντα στο υποσυνείδητο μας και στην «ιστορία»!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει στο arenafm.gr, την καινούργια, μεγάλη του επιθυμία, όσον αφορά στο Survivor 2.

«Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη. Το ίδιο έκανε και ο Σαϊτιώτης, με τον οποίο πλέον γίναμε και… μακρινοί συγγενείς. Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που μίλησε κιόλας και για τον νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο, «Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή».

Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν του αρκούσε να μιλήσει γι’ αυτό μόνο μια φορά, και έτσι απευθύνθηκε και στο sport24.gr:

«Έκανα αίτηση στο Survivor 2. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είμαι ο μόνος που έκανα αίτηση. Τώρα περιμένω. Και ο Ντάνος έπαιζε μπάλα πριν πάει εκεί, γιατί να μην μπορεί να πάει ένας ποδοσφαιριστής στο Surviror; Είδαμε ότι πήγε και νίκησε στον τελικό τον Μάριο. Δεν θέλω να πάω μόνο για τα λεφτά. Είπα και πριν ότι δεν θέλω να κάνω πράγματα για τα λεφτά ή για την δουλειά. Είναι και για την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος».

Μένει μόνο τώρα να δούμε αν το κανάλι, θα του πραγματοποιήσει την επιθυμία!Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: