Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
11 Αυγ 2022
SLIDER

Θα υπάρξουν αλλαγές που θα προκαλούν αστάθεια κυρίως στις πολύ στενές σχέσεις

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ( 6/4 και 7/4)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώθετε ακόμη την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας, κάτι που θα σας βάζει σε προσωπική αναζήτηση και τακτοποίηση κάποιων επαγγελματικών και συναισθηματικών θεμάτων. Μην κάνετε οικονομικές κινήσεις αυτή την περίοδο, ρισκάροντας την σίγουρη πηγή εισοδήματος που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να είστε περισσότερο ήρεμοι, όταν πρόκειται να ξεκαθαρίσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας προβληματίζει το τελευταίο διάστημα. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες ή συναντήσεις, αφήστε τις για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί αυτό το διήμερο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις διάφορες υποχρεώσεις που σας κρατούσαν μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο. Την Κυριακή θα θελήσετε να κάνετε μία μικρή μετακίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να θέσετε τις ιδέες σας σε πράξη, αλλά αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα, όταν θα είστε πλέον απαλλαγμένοι από τις καταστάσεις που σας μπλοκάρουν την ενέργεια και την προσωπική σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να μην έχετε ένα ήρεμο διήμερο, θα έχετε σίγουρα όμως κάποιες πολύ ΄ξεχωριστές στιγμές που θα σας προσφέρουν χαρά μέσα από την δημιουργία. Βέβαια τα συναισθηματικά σας θέματα δεν θα σας δώσουν αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις. Η Σελήνη βέβαια την Κυριακή στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει να βρείτε κάποιες λύσεις σε πολύ σημαντικά θέματα που σας αφορούν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο επηρεάζεται από την χθεσινή Νέα Σελήνη, όπου θα συνεχίσει να σας δίνει γεγονότα και νέα ξεκινήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις αν δεν προσέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα Σαββατοκύριακο που θα σας κάνει πολύ δραστήριους σε σχέσεις και επαγγελματικούς στόχους. Θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη ότι σας προβληματίζει έντονα και να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο με πολλά γεγονότα που θα δώσουν ένα ερωτικό κλίμα που περισσότερο θα παραμείνουν σε ένα παιγνιδιάρικο φλερτ. Θα προκύψουν επίσης συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και θα έχετε πολλές νέες ιδέες σε κάθε δημιουργική ενασχόληση. Αυτό το διήμερο για σας θα είναι μία αρκετά ιδιαίτερη χρονική περίοδος, όπου θα έχετε καλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όμορφες στιγμές θα περάσετε με δικά σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε σημαντικοί μέσα από τις ιδέες σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε ένα θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες για να βάλετε σε σειρά κάποιες εκκρεμότητες. Πολύ πιθανόν να σχεδιάσετε μία μικρή απόδραση, που θα σας ανανεώσει.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts