Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Τεράστια απάτη: Επιτήδειοι θησαύριζαν με τα λεφτά των λογαριασμών ΔΕΚΟ!

Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 - 17:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια απίστευτη απάτη έστησαν επιτήδειοι προκειμένου να θησαυρίσουν από ανυποψίαστους καταναλωτές, που το μόνο που ήθελαν ήταν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ τους.

Ειδικότερα, οι απατεώνες είχαν στήσει κατάστημα εξόφλησης και παροχής υπηρεσιών είσπραξης λογαριασμών ΔΕΚΟ, στο Μενίδι επί της οδού Θερμοπυλών και κοντά σε υποκατάστημα της ΔΕΗ, το οποίο ωστόσο είχε «κατεβάσει ρολά» εδώ και δυο χρόνια. Μάλιστα, η δράση τους φέρεται να ήταν ιδιαίτερα επικερδής, αποφέροντας τους ποσό άνω των 80.000 ευρώ από το 2016, καθώς δεν είχαν επιλέξει τυχαία την τοποθεσία για να εισπράττουν αλλά να μην καταθέτουν τα χρήματα που έρχονταν στα χέρια τους.

Συνεπώς, το κλειστό γραφείο είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ, συνέβαλλε στο σκοπό τους να εκμεταλλεύονται επαρκώς τους πολίτες.

Για την απάτη συνελήφθησαν με ένταλμα στο Περιστέρι ένας 32χρονος και μια 26χρονη, ενώ η αστυνομία αναζητά δύο συνεργούς τους, 49 και 65 ετών.

Στη συνέχεια και από την έρευνα των αστυνομικών στις οικείες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος απλήρωτων λογαριασμών καθώς και διάφορες σημειώσεις.

Από τις αρχές του περασμένου έτους, έχουν εξιχνιασθεί 205 περιπτώσεις εξαπάτησης, όμως σύμφωνα με εκτιμήσεις ο πραγματικός αριθμός ξεπερνά τις 300. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή για να απολογηθούν.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: