Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 - 11:44

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, έπειτα από τα έκτροπα που σημειώθηκαν από νεαρό νεόνυμφο ζευγάρι Άγγλων, έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, «Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού», και πρόσθεσε, πώς υπάρχουν κι άλλα ειδυλλιακά μέρη στη Λίνδο.

Η απόφαση πάρθηκε, έπειτα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, στην οποία το νεαρό ζευγάρι εμφανίζεται σε σεξουαλικές στιγμές, πίσω από το μοναστήρι.

«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι», είπε ο Μητροπολίτης, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;»

Να υπενθυμιστεί, πως ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου, στις 25/9/2017, ο οποίος μετά το πέρας της τελετής αποχώρησε.
Το νεόνυμφο ζεύγος παρέμεινε στο χώρο προκειμένου να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες, ανάμεσά τους όμως, είναι και εκείνη που απεικονίζει τη νύφη να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό, στο πίσω μέρος του μοναστηριού.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: