Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Ιαν 2021
Lifestyle

Τελικά ο συμπαθέστατος Κορκολής που ήταν την πρωτοχρονιά; Στην Αθήνα στο Ντουμπάι

Σχόλιο απο τη συντακτική ομάδα του now24

Εχει γίνει χαμός με το πάρτι των επωνύμων την πρωτοχρονιά στο «γειτονικό» Ντουμπάι. Ούτε πεντέμισι ώρες δεν είναι η πτήση. Δεν είναι και τόσο τραγικό να πεταχτείς μέχρι το Ντουμπάι για να κάνεις χαρούμενα την αλλαγή του χρόνου.

Γιατί εκεί η φωνή του Χαρδαλιά δεν φτάνει. Αλλά φαίνεται ούτε και του Χρυσοχοίδη φθάνει.

Λέει ο υπουργός. Και όταν το λέει ο υπουργός είναι διαταγή. Όλοι πειθαρχούν.

«Θα επιδειχθεί ιδιαίτερη αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και τήρηση δίχως παρεκκλίσεις όλων των πρωτοκόλλων και των περιοριστικών μέτρων καραντίνας”.

Από την άλλη όχθη, εκεί στο Ντουμπάι ο κανονισμός λέει:

« Οι τουρίστες από την Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 2 COVID‑19 PCR test, ένα 96 ώρες πριν την αναχώρησή τους, και ακόμη ένα με την άφιξή τους στο Εμιράτο.Ο επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μέχρι το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ που κάνει στη χώρα».

Τελικά όλα είναι μπούρδες.

Αρχικά στο Ντουμπάι κανένας επώνυμος δεν έμεινε καραντίνα. Όλοι πήγαν στο Νάμμος και διασκέδασαν χωρίς μάσκες και ελέγχους. Μην μπερδεύεστε. Το Νάμμος της Μυκόνου μεταφέρθηκε στο Ντουμπάι. Ειδικά για τους χειμερινούς μήνες είναι μια καλή επένδυση.

Γιατί πλούσιοι υπάρχουν. Και οι λεφτάδες –άσχετα αν οι επιχειρήσεις τους είναι στο άρθρο 99 –δηλαδή έχουν κηρύξει πτώχευση- μπορούν να κινούνται χωρίς να επηρεάζονται από νόμους.

Αρα στο Ντουμπάι κανένας δεν έμεινε καραντίνα.

Ήθελα να ήξερα όταν αυτοί οι κύριοι που δεν άντεξαν την κλεισούρα και επιστρέψουν στην Ελλάδα θα περάσουν κανονικό έλεγχο. Θυμίζουμε την εντολή Χρυσοχοϊδη.

Αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας

Στην πραγματικότητα το ποιοι και ποιες πήγαν στο Ντουμπάι για να κάνουν πρωτοχρονιάτικο πάρτι δεν μας ενδιαφέρει. Δικά τους είναι τα λεφτά μπορούν να τα τρώνε όπως θέλουν. Βέβαια οι εισαγγελείς που γνωρίζουν ότι κάποιοι  από αυτούς ενώ άφησαν απλήρωτους εργαζομένους τους γιατί…. πτώχευσαν οι επιχειρήσεις τους, θα κάνουν κάτι;

Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι ότι ο Στέφανος Κορκολής έπαιξε πιάνο στο δικό μας ρεβεγιόν έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία. Τον είδαμε. Αλλά ταυτόχρονα τον είδαμε σε φωτογραφίες με τους αγαπημένους του φίλους στο Ντουμπάι.

Δύο πράγματα μπορούμε να υποθέσουμε. Ότι κάποιος «κακός» έκανε μοντάζ και έβαλε το προσωπάκι του Στέφανου στις ντουμπιανές  φωτογραφίες ή  αυτό που είδαμε σαν ζωντανή σύνδεση το Στεφανάκο στο πιάνο , να ήταν μαγνητοσκοπημένο.

Στο Νάμμος παραβρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου . Ο  Στέφανος  Κορκολής,η Σοφία Μανουσάκη, ο  Αντώνης  Δημητριάδης και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος.

Στο Ντουμπάι έκανε ρεβεγιόν και ο Τσιτσιπάς. Αλλά αυτός ήταν αναγκαστικά εκεί αφού κάνει προπονήσεις. Φυσικά ο Τσιτσιπάς δεν πήγε με τους άλλους στο Νάμμος αλλά σε ένα άλλο κέντρο διασκεδάσεως μακριά από τους άλλους επώνυμους.

Και του Χρόνου . Ευχόμαστε Καλή Χρονιά στους φίλους  μας  που χαλάρωσαν –άνθρωποι είναι και αυτοί- στο ηλιόλουστο Ντουμπάι.

Related posts