Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Απρ 2020
Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πρωτοσέλιδο: «Λύση-γρίφος για “κόκκινα” δάνεια – Η νέα στρατηγική των τραπεζών – Διαγραφή για λίγους – Δυσκολότερη η ρύθμιση για πολλούς» .
Κυβέρνηση: «Made in USA το όνειρο του Αλέξη Τσίπρα» (σελ. 1, 8-9). «Αλλαγές φωτιά στις συντάξεις – Δημόσιο 10% κάτω οι μισθοί» (σελ. 1, 11-13).
Νέα Δημοκρατία: «3+1 στην κούρσα της διαδοχής» (σελ. 1, 4, 6-7).
 
ΤΑ ΝΕΑ: Πρωτοσέλιδο: «Η μεγάλη εξέγερση (σφαγή;) των σαραντάρηδων της ΝΔ» .
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Χρέος όπως κυπριακό» (σελ. 2), η εφημερίδα εκτιμά ότι το ζητούμενο είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη, όπως ήταν από την αρχή της κρίσης.
Άλλα θέματα: «Πότε θα χτυπήσει κόκκινο ο δείκτης της μιζέριας; – Γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές της νέας κυβέρνησης το καλοκαίρι του 2016» (σελ. 1, 43-45).
 
ΕΘΝΟΣ: Πρωτοσέλιδο: «Οι 6 ανατροπές για όλους τους αγρότες – Το νέο μοντέλο για φόρους και επιδοτήσεις» .
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Αγροτική μεταρρύθμιση» (σελ. 2), η εφημερίδα εκτιμά ότι ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αγροτική μεταρρύθμιση.
Κυβέρνηση: «Διπλό στοίχημα για τον Τσίπρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης», «Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός για το ταξίδι στις ΗΠΑ» (σελ. 4, 5).
Νέα Δημοκρατία: «Ξεκίνησε η μάχη της… τρόικας – Εκτός στο “και 3΄” ο Γεωργιάδης»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρωτοσέλιδο: «Αποκλειστικό – Τεκμήρια Νο 2 για 1 εκατ. φορολογούμενους – Η κυβέρνηση αποσύρει τις απαλλαγές για χαμηλά εισοδήματα»
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Αντιπαράθεση επί της ουσίας» (σελ. 2), η εφημερίδα εκτιμά ότι όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να πολιτευτούν με βάση την ενότητα.
Κυβέρνηση: «Πώς θα εφαρμοστούν οι προτάσεις ΟΟΣΑ σε ψωμί, γάλα και εμπορικά τις Κυριακές» (σελ. 1, 17).
Νέα Δημοκρατία: «Μάχη για 3 – “Έκοψαν” τον Άδωνι!»
 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πρωτοσέλιδο: «“Κούρεμα” πάλι στο τραπέζι! – Υπόγειες πιέσεις “σκοτεινών κέντρων” στην ΕΚΤ πριν την ανακεφαλαιοποίηση» Κύριο άρθρο: με τίτλο «Η υπερδύναμη του Βλ. Πούτιν» (σελ. 9), η εφημερίδα εκτιμά ότι την άθεη Ρωσία του κομμουνισμού, που απέτυχε, διαδέχτηκε η ένθεη, ορθόδοξη υπερδύναμη, που κάνει τη διαφορά.
Νέα Δημοκρατία: «Τρεις (;) στην κούρσα της Νέας Δημοκρατίας – Νίκος Δένδιας; Δεν είναι διασφαλισμένη η ενότητα του κόμματος» (σελ. 1, 4).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  Πρωτοσέλιδο: «Κάτι τρέχει με το βαπόρι της ηρωίνης – Αιφνιδιαστική παραίτηση της δικαστικού από την υπόθεση του Noor One – Αντικαταστάθηκαν οι τρεις λιμενικοί που ασχολούνται με τη δικογραφία»
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Στήριξη με προϋποθέσεις» (σελ. 2), η εφημερίδα εκτιμά ότι η κυβέρνηση και οι υπουργοί της πρέπει να κινηθούν ταχύτατα και αποτελεσματικά, έχοντας όμως το βλέμμα τους στα χαμηλότερα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα. Αλλιώς θα αντιμετωπιστεί όπως οι προκάτοχοί της: θα υπονομευτεί και θα καταρρεύσει.
Κυβέρνηση: «Ελπίζοντας στη βοήθεια Ομπάμα για το χρέος της Ελλάδας – Ο απολογισμός του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ» (σελ. 1, 4).
Γιώργος Σταθάκης (συνέντευξη): «Οι τράπεζες σήμερα είναι ασφαλέστερες από ό,τι στο παρελθόν» (σελ. 1, 6).
Νέα Δημοκρατία: «Νέα Δημοκρατία: πήραν το χρίσμα, τρέχουν τώρα για τις ψήφους» (σελ. 1, 14).
ΕΡΤ: «Λάμπης Ταγματάρχης: “Έχεις ένα υπερωκεάνιο και δεν υπάρχει άνθρωπος να ρίξει κάβο”» (συνέντευξη) (σελ. 16-17).
 
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:  Πρωτοσέλιδο: «Κούρσα ηγεσίας για τρεις στη Νέα Δημοκρατία – Διαφωνία Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα για τον χρόνο εκλογής – Εκτός ως εκπρόθεσμος ο Γεωργιάδης» Κύριο άρθρο: με τίτλο «Ποιους κοροϊδεύουν;» (σελ. 1), η εφημερίδα εκτιμά ότι, όταν κυβερνητικά στελέχη συμπεριφέρονται σαν να μην επείγει η εφαρμογή της συμφωνίας, κοροϊδεύουν ή τους πολίτες ή τους δανειστές ή τους εαυτούς τους.
Κυβέρνηση: «Αναζητείται κοινωνικό προφίλ στον προϋπολογισμό – Η λίστα των προαπαιτουμένων» (σελ. 1, ειδικό ένθετο Οικονομική Εβδομάδα σελ. 3). «Τρία αγκάθια για το Μαξίμου – Προαπαιτούμενα, ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα προβληματίζουν τον κ. Τσίπρα» (σελ. 4).
 
Η ΑΥΓΗ: Πρωτοσέλιδο: «Παράθυρο στη φοροδιαφυγή διεκδικεί ο ΙΣΑ – Αρνείται να δεχθεί τις πιστωτικές κάρτες για… ανθρωπιστικούς λόγους»
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Ο κοινωνικός αυτοματισμός του κ. Πατούλη» (σελ. 2), η εφημερίδα αποδοκιμάζει την αντίδραση των γιατρών στην πληρωμή με πιστωτικές κάρτες.
Κυβέρνηση: «Στο 55% η προκαταβολή φόρου – Επαγγελματίες, αγρότες» (σελ. 1, 7). «Προσωρινή αναστολή της απόφασης Σκουρλέτη για τις Σκουριές – Απόφαση του ΣτΕ» .
Νέα Δημοκρατία: «Ένα κόμμα σε τέσσερα κομμάτια» (σελ. 1, 5).
 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πρωτοσέλιδο: «Μπροστά στις κρίσιμες μάχες οργανώνουμε τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση» (σελ. 1, 4-6).
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Το ταξίδι στις ΗΠΑ» (σελ. 1, 3), η εφημερίδα εκτιμά ότι η αμερικανική κυβέρνηση αξιοποιεί την Ελλάδα σαν μοχλό πίεσης στους ανταγωνισμούς. Πουθενά στο κάδρο δεν υπάρχει ο λαός.
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Πρωτοσέλιδο: «Νόμιμα τα καταπατημένα – Τίτλοι ιδιοκτησίας με χαμηλό τίμημα και δόσεις – Στόχος να εισπραχθούν έσοδα 1,5 δις ευρώ» .
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Χρόνου φείδου…» (σελ. 2), η εφημερίδα προτρέπει τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του να θυμηθούν τον Σαίξπηρ που έλεγε: «Ξόδευα άσκοπα τον χρόνο μου και τώρα ο χρόνος ξοδεύει άσκοπα εμένα.»
 
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Πρωτοσέλιδο: «Τα 48 προαπαιτούμενα – Ανάβει τη Δευτέρα το πράσινο φως για τις μεταρρυθμίσεις – Θετικό το EWG» .
Νέα Δημοκρατία: «Σκηνικό σύγκρουσης στη Νέα Δημοκρατία» (σελ. 1, 24).
 
ΚΑΡΦΙ:  Πρωτοσέλιδο: «Στο σκαμνί η διαπλοκή – Έρχεται κύμα διώξεων σε εργολάβους, καναλάρχες, τραπεζίτες και μεσάζοντες».
Κυβέρνηση: «Ο Τσίπρας δίνει το στίγμα για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης – Πυρετός για τις προγραμματικές» (σελ. 1, 12).
Νέα Δημοκρατία: «Με ίντριγκες και κόντρες η εκλογή προέδρου» (σελ. 1, 15).
 
ΑΓΟΡΑ: Πρωτοσέλιδο: «Μείωση-σοκ έως και 30% στις συντάξεις – Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού από τον Νοέμβριο» .
Κυβέρνηση: «Αρραγής και μακράς πνοής η κυβερνητική πλειοψηφία» (συνέντευξη του κ. Πάνου Σκουρλέτη) (σελ. 1, 7).
Νέα Δημοκρατία: «Οι συμμαχίες για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία» (σελ. 1, 10-11).
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Πρωτοσέλιδο: «Ανταλλάγματα και συμμαχίες βγάζουν πρόεδρο – Ίντριγκες στα επιτελεία των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας – Η νύχτα της… σφαγής του Άδωνι»
Κύριο άρθρο: με τίτλο «Το δις εξαμαρτείν», η εφημερίδα εκτιμά ότι ο χειρότερος εχθρός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο κακός εαυτός της και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κυβέρνηση: «Το μεγάλο “κόλπο” του Τσίπρα – Εκλογικός νόμος» (σελ. 1, 4). «“Κόουτς” η Γιάννα, “δόκτωρ” ο Γιώργος – Σε ρόλο υποβολέων στη συνέντευξη “ναυάγιο”» (σελ. 1, 20-21).
 
 
 
 

Related posts