Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαΐ 2024
Auto-Moto

Τα νέα μοντέλα της Citroen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη

Σήμερα το μεσημέρι στις 13.30 στο περίπτερο της Citroën στην Αίθουσα 6, στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου . Στη συνέντευξη θα παραβρίσκονται η  Διευθύνουσα  Σύμβουλος της Citroën , Linda Jackson,ο  Διευθυντής Σχεδίασης Προϊόντων της Citroën,  Xavier Peugeot, ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Citroën,- Arnaud Belloni και ο  Διευθυντής Σχεδίασης της Citroën, Αlexandre Malval.

Οι πύλες της έκθεσης θα ανοίξουν για το κοινό στις 8 Μαρτίου  και η  Citroën έχει πολλά και σημαντικά νέα μοντέλα που θα είναι στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής αγοράς τους επόμενους μήνες. Στα 1.100 τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου, η Citroën παρουσιάζει τη μοντέρνα γκάμα αυτοκινήτων της που έχει αναγεννηθεί και προβάλλει την επιμονή για διάκριση σε όλους τους τομείς. Τα μοντέλα της κρατούν τα χαρακτηριστικά που κάνουν το καθένα να ξεχωρίζει, ενώ μοιράζονται το νέο στυλιστικό ύφος, που βασίζεται στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort.

Σε παγκόσμια πρεμιέρα παρουσιάζει το νέο Berlingo. Είναι η τρίτη γενιά ενός εμβληματικού αυτοκινήτου, με την οποία συνεχίζεται η επιτυχημένη ιστορία του μοντέλου που δίνει έμφαση στην απλότητα, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την απόλυτη πρακτικότητα, υιοθετώντας πλήρως τις αξίες της Citroën. Στο πλευρό του Berlingo και πρώτη φορά σε Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, θα είναι το νέο C4 Cactus. Το εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα φρέσκο αισθητικά hatchback, που θα είναι το πρώτο μοντέλο της Citroën στην Ευρώπη, με την ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions.

Θα δούμε ακόμη την ειδική έκδοση C4 Picasso Rip Curl, καθώς και το SpaceTourer Rip Curl Concept, ένα «νομαδικό» και ιδιαίτερα ευχάριστο 4×4, πλήρως εξοπλισμένο για απεριόριστη περιπέτεια, βασισμένο στην τεχνογνωσία της Rip Curl με τη συνεργασία της οποίας έχουν προκύψει πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα για περιπέτεια. Στο επίκεντρο θα είναι επίσης το νέο C3 Aircross Next Gen SUV, το οποίο είναι ήδη μεταξύ των best sellers της μάρκας, μαζί με το νέο C3 και τις ειδικές του εκδόσεις με έμφαση στη μόδα, “Elle”.

Το νέο Berlingo είναι στην ουσία το αυτοκίνητο που δημιούργησε την κατηγορία των μοντέλων «αναψυχής» ή «ελευθέρου χρόνου» το 1996. Με την τρίτη του γενιά, η Citroën επιδιώκει την συνέχιση της επιτυχίας του πρακτικού αυτοκινήτου. Καινοτομώντας σε όλες τους τις προεκτάσεις προκειμένου να υποστηρίζει ιδανικά τις δραστηριότητες αναψυχής όλης της οικογένειας, το νέο Berlingo έρχεται να εναρμονιστεί με τα πλέον νέα μοντέλα της μάρκας. Υιοθετώντας μια νέα μορφολογία στην καμπίνα αλλά και τα νέα στυλιστικά δεδομένα, αυτά που προκύπτουν από την νέα «οικογενειακή» προσέγγιση σε ότι αφορά την αισθητική, το νέο μοντέλο της Citroën κάνει την ανωτερότητά του στην κατηγορία ακόμα πιο κατηγορηματική. Νέα πλατφόρμα και 19 βοηθήματα για τον οδηγό, μαζί με τις 4 τεχνολογικές εφαρμογές που ενισχύουν τη διασύνδεση και τους βραβευμένους κινητήρες τελευταίας γενιάς, κάνουν το Berlingo να είναι η ιδανική επιλογή με δύο εκδόσεις: 5θέσια και 7θέσια. Το νέο Berlingo θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2018.

 

 

ΝΕΟ C4 CACTUS, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΝΕΣΗ

 

Η Citroën παρουσιάζει για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση το νέο και εξαιρετικά άνετο C4 Cactus. Το νέο C4 Cactus έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και φτάνει σε υψηλά επίπεδα από την άποψη της τεχνολογίας και των κινητήρων, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ξεχωρίζει μέσα από την μοναδική του προσωπικότητα και την κορυφαία άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του. Το στυλ του αυτοκινήτου είναι τόσο τολμηρό και μοντέρνο όσο ποτέ. Με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, το νέο C4 Cactus θέτει νέα standards στα επιβατικά αυτοκίνητα και είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC). Αυτό, σε συνδυασμό με τα καθίσματα Advanced Comfort κάνει πραγματικά άνετη εμπειρία τις μετακινήσεις με το νέο C4 Cactus.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ MPV

 

Η Citroën συνεχίζει τη συνεργασία της με την Rip Curl και παρουσιάζει την απόλυτη πρόταση: το SpaceTourer Rip Curl Concept. Ως πρωτοπόρος με το SpaceTourer που επικεντρώνεται στα σπορ, το σύγχρονο MPV έχει πλέον μεγαλύτερες off-road ικανότητες μέσω της φροντίδας που έχει δεχτεί το σύστημα τετρακίνησης από την Automobiles Dangel. Η απόλυτη ελευθερία υπογραμμίζεται από την ποιοτική κατασκευή της Pössl για το καλύτερο camping van που έχει δει ποτέ η αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετατροπή και το νέο κιτ είναι διαθέσιμα και για τη σειρά SpaceTourer, ενώ παράλληλα με αυτό το όχημα υπάρχει και το C4 Picasso Rip Curl, που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

 

2 BEST SELLERS: ΝΕΟ C3 ΚΑΙ ΝΕΟ C3 AIRCROSS NEXT GEN SUV

 

Δύο ελκυστικά αυτοκίνητα με δυναμικό χαρακτήρα που εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρουν και την πρακτικότητα τους. Το νέο C3 έχει ήδη 300.000 πωλήσεις και στη Γενεύη προβάλλεται η πολύ μοντέρνα σειρά “C3 ELLE”. Το νέο C3 Aircross Next Gen SUV, είναι το πρώτο μοντέλο της Citroën που ξεκινά την «επίθεση» της μάρκας στην κατηγορία των SUV στην Ευρώπη. Εκτός της μοναδικής άνεσης, το C3 Aircross Next Gen SUV προβάλλει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που έχει ήδη προσελκύσει 50.000 πελάτες. Η εξέλιξη αυτή με τα δύο πολύ πετυχημένα best sellers, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εκσυγχρονισμό του εμπορικού σήματος, το οποίο, όπως και ο πολύχρωμος και ζεστός χώρος της Citroën στη Γενεύη, εξελίσσεται για να προσαρμόζεται στα νέα καταναλωτικά πρότυπα και να είναι πιο κοντά στους πελάτες. Αυτό αποδεικνύεται και στο La City Citroen αλλά και από τις υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor, το Rent & Smile ή το Earn & Drive, τα οποία συνεχίζουν την ανάπτυξή τους και επιτρέπουν την απλούστευση της εμπειρίας του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την αίσθηση της εμπιστοσύνης από το κοινό προς τη μάρκα.

Οι πύλες της έκθεσης θα κλείσουν στις 18 Μαρτίου.

 

 

Related posts