Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Φεβ 2024
Auto-Moto

Τα επόμενα βήματα του Ομίλου Συγγελίδη  μετά την απόκτηση της MG στην Ελλάδα

Η επιτυχία σε κάθε νέα δραστηριότητα βασίζεται στις σωστές βάσεις της επιχείρησης,  στους αξιόλογους συνεργάτες και στις έξυπνες προτάσεις που γίνονται στους καταναλωτές.

Πρόσφατα ο Όμιλος Συγγελίδη απέκτησε την MG. Ο κολοσσός της SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), που είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία εμπιστεύτηκε την MG στον Όμιλο Συγγελίδη και έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη συνεργασία στη χώρα μας.

Η 14η Σεπτεμβρίου ήταν μία ιστορική ημέρα για την MG Motor και τον Όμιλο Συγγελίδη. Παρόντες στην πανελλαδική παρουσίαση όπου ανακοινώθηκε το λανσάρισμα της μάρκας στην Ελλάδα, εκτός από όλα τα στελέχη του Ομίλου Συγγελίδη ,ήταν ο manager της MG Europe . Μαζί του ήταν και αρκετοί στενοί του συνεργάτες που ήρθαν από την Ευρώπη αλλά και την Κίνα στην Αθήνα για τη σημαντική αυτή ανακοίνωση της συνεργασίας.

Ο Ομίλος Συγγελίδη αναπτύσσεται δυναμικά με γνώμονα το πάθος και την καινοτομία! Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την εκκίνηση νέων εγχειρημάτων που θα αναδείξουν την τεχνολογική και περιβαλλοντική πρωτοπορία του Ομίλου.

Δημήτρης Καββούρης

Με τη στρατηγική στοχευμένης ανάπτυξης και τη δέσμευση στην ποιότητα, ο Όμιλος Συγγελίδη αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει ακόμη περισσότερες καινοτόμες λύσεις κινητικότητας που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών. Αν και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στον ελληνικό χώρο της αυτοκίνησης, ο Πολυχρόνης και ο Γιάννης Συγγελίδης στοχεύουν με προτάσεις να καλύψουν κάθε ανάγκη δείχνοντας έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτηση τους σε όλα τους τα προϊόντα που διαθέτουν στη δική μας αγορά.

Παναγιώτης Τορνάρος

Στόχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου είναι να στέκεται πάντα ως o απόλυτα αξιόπιστος και σεβαστός συνεργάτης για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους και τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς όλοι, σε κάθε μια από τις εταιρείες του Ομίλου, εργάζονται για ένα φωτεινότερο και πιο συνδεδεμένο μέλλον με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά.

Γιάννης Καραβάς

Το όραμα του Ομίλου Συγγελίδη είναι η δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης αυτοκινητιστικού οικοσυστήματος που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, την περιβαλλοντική ευθύνη και την ικανοποίηση των πελατών, ενισχύοντας παράλληλα την καινοτομία, την ποικιλομορφία και τη συνεργασία.

Στο τιμόνι της MG στην Ελλάδα είναι ο Δημήτρης Καββούρης, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη, διευθυντής της MG είναι ο Παναγιώτης Τορνάρος και διευθυντής μάρκετινγκ είναι ο Γιάννης Καραβάς.

Όλοι μαζί έχουν στόχο τη σωστή τοποθέτηση της φίρμας με τη μεγάλη παγκόσμια ιστορία του, στην ελληνική αγορά, την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή και την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου.

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια. Στα  καταστήματα της MG, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το νέο λανσάρισμα της MG. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και χρηματοπιστωτικές λύσεις, που θα κάνουν ακόμη ευκολότερη την απόκτηση ενός αυτοκινήτου με κινητήρα βενζίνης, Plug-in Hybrid ή ηλεκτρικό.

Και μια που αναφερόμαστε στην ηλεκτροκίνηση θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το MG4 είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει το τελευταίο διάστημα. Σύντομα θα έχουμε και λεπτομερή αναφορά για το ηλεκτρικό MG4.

Περ Χαλ

 

Related posts