Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 11 Δεκ 2017
 
 

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM φέρνουν  η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 - 09:36

-a Μέγεθος κειμένου +A

Cosmote_Germanos_STEM_2

Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), που ενισχύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες, θα βρουν στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.germanos.gr, οι καταναλωτές.

Με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM, που συνδυάζουν την φυσική, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά και στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκινούν από 24,90€ , τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν προηγμένες κατασκευές από την αρχή, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, μπορούν να δημιουργήσουν έξυπνες κατασκευές υδραυλικής, αιολικής και ηλιακής ενέργειας, πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων, μηχανικά λούνα παρκ, πλανητικά οχήματα, δορυφόρους, ρομποτικούς αστροναύτες και πολλά άλλα.

Cosmote_Germanos_STEM_3O ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχαν πάνω από 1.100 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Τον διαγωνισμό διοργανώνει εδώ και 3 χρόνια ο WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, που σταθερά στηρίζει την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: