Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Δεκ 2021
Απόψεις

Τα δώρα που θα προσφέρει το 2016 σε κάθε ζώδιο


Από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά
Πριν ξεκινήσω αυτό το αστρολογικό θέμα … θα ήθελα να κάνω ένα πρόλογο που τον θεωρώ απαραίτητο για τη  δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε.
Το 2016 θα είναι η τελευταία χρονιά ενός παγκόσμιου κύκλου όπου ο κόσμος βρίσκεται σε μια αναστάτωση από κάθε άποψη.
Κλείνει λοιπόν αυτός ο κύκλος όπου θα πρέπει όλοι μας … να κατανοήσουμε το εμφανές που το σύμπαν μας δείχνει.
Η πνευματική αναγέννηση θα είναι ο σπόρος που θα βγάλει τον κόσμο από αυτή την σκόπελο που φλέγετε από παντού.
Σε προσωπικό επίπεδο, θα δούμε όλοι μας ότι οι καταστάσεις θα μας ωθούν να ολοκληρώσουμε ότι εκκρεμεί, ώστε να προχωρήσουμε με δύναμη στην νέα πραγματικότητα που μας περιμένει.
Ολοκληρώνοντας θέλω να επισημάνω ότι … όσο και δύσκολη να είναι μια χρονική περίοδος, πάντα θα υπάρχουν σπίθες ευκαιριών για ένα καλλίτερο αύριο.
Αυτές λοιπόν να τις αναζωπυρώσουμε, για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να φωτίσουμε το πνεύμα μας.
 
ΚΡΙΟΣ
Τα δώρα που θα έχετε να πάρετε από το 2016, είναι πρώτα η πνευματική σας αναγέννηση. Θα σταθεροποιηθούν θέματα με σπουδές, πνευματικές εργασίες και εκμάθηση σε ότι δεν είχατε ολοκληρώσει κατά το παρελθόν. Ωριμότητα στις σκέψεις και την κρίση σας. Τέλος θα μπορέσετε μετά τον Σεπτέμβριο να δώσετε νόημα στην προσωπική σας ζωή.
ΤΑΥΡΟΣ
Η χρονιά 2016 θα σας δώσει την προοπτική να νοιώσετε τον έρωτα και την συντροφικότητα. Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν θα σας στείλει ανοικτούς δρόμους που οδηγούν σε σχέσεις που βλέπουν με σταθερότητα το μέλλον. Επίσης θέματα εργασιακά θα έρθουν στο προσκήνιο με την μορφή ξαφνικής ευκαιρίας, που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Την χρονιά αυτή θα απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και δεν έχουν κανένα χώρο στην ζωή σας. Το παρελθόν θα έρχεται κάποια στιγμή για να σας δείχνει τη σωστή πορεία που θα πρέπει να πάρετε. Η οικογένεια θα αποδειχθεί ένα μεγάλο στήριγμα, ενώ από τον Σεπτέμβριο ο έρωτας επιστρέφει στην ζωή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας, θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξελιχθείτε ψυχικά. Οι σχέσεις θα γίνουν οι δάσκαλοι σας για να μπορέσετε να βρείτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Από τον Σεπτέμβριο οι συνθήκες θα είναι αρκετά κατάλληλες ώστε να σκεφτείτε την ουσιαστική ένωση με τον- την σύντροφό σας.
ΛΕΩΝ
Η ερωτική σας ζωή αποκτά νόημα. Οι σχέσεις δεν θα είναι πλέον ρηχές και λίγες, θα έχουν ουσία και προοπτική, ενώ μέσα από αυτές θα  αντλείτε χαρά και εμπιστοσύνη. Οικονομικά θέματα θα βελτιωθούν με σωστούς χειρισμούς και ίσως υπάρξουν νέες πηγές εισοδημάτων που θα σας δώσουν καινούριες προοπτικές. Επιτυχίες μέσα από ταξίδια και σπουδές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσωπική και συναισθηματική αναζήτηση, μέσα από απαραίτητες διακυμάνσεις, θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Οι σχέσεις σας αποκτούν νόημα και το 2016 είναι μια κομβική χρονιά για την προσωπική προβολή. Θα λάμψετε όπου και να βρίσκεστε και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και νέους ρόλους που κατά το παρελθόν φοβόσασταν.
ΖΥΓΟΣ
Το 2016 είναι η χρονική περίοδος που θα δείτε την ζωή μέσα από μια πιο εσωτερική και ψυχική διαδικασία. Αυτό θα σας κάνει να γνωρίσετε καλυτέρα το στίγμα σας και την ουσιαστική τοποθέτηση σας μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις σας σε οποιαδήποτε μορφή, θα αποκτήσουν βαρύτητα και θα απαλλαγείτε από ότι δεν σας ηρεμεί σωματικά και ψυχικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα που έχετε απαλλαγεί από τα πιο δύσκολα, η νέα χρονιά θα σας φέρει ηρεμία σε προσωπικό επίπεδο. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα είναι επιτυχημένες και μάλιστα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα νέο εργασιακό πλαίσιο που θα είναι σε θέση να σας παρουσιάσει με πιο συμπαγή και συμαντικό ρόλο προς το κοινωνικό σας περιβάλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2016 θα χτίσει το μέλλον σας πάνω σε απόλυτα γερές βάσεις. Η ζωή σας θα αλλάξει μέσα από αναγεννησιακές διαδικασίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την εικόνα σας στο κοινωνικό περιβάλλον που ζείτε. Προς το τέλος αυτής της χρονιάς θα έχετε αποκτήσει νέους συμμάχους και θα μπορείτε να βάλλετε νέους στόχους στην ζωή σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα χρονιά θα σας φέρει εύνοια σε επαγγελματικά θέματα. Θα μπορέσετε να οργανώσετε το έδαφος για μία μελλοντική εξέλιξη της καριέρας σας και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Επίσης θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για ταξίδια, σπουδές και επαφές με νέες κουλτούρες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2016 είναι μία ήρεμη χρονιά μετάβασης. Θα υπάρξουν πολλές μικρές και μεγάλες ευκαιρίες που με έναν απλό τρόπο χωρίς μεγάλη προσπάθεια από σας, θα αλλάζουν τα πράγματα προς το καλλίτερο. Τα οικονομικά θα έχουν μια άνθηση, αλλά και αυτή θα έχει την μορφή της ήπιας διαδικασίας. Το Φθινόπωρο θα απαλλαγείτε από βάρη χρόνων.
ΙΧΘΥΕΣ
Τα δώρα του 2016 είναι σημαντικά ιδίως αφορούν το πρώτο οκτάμηνο. Θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα μπορέσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές τις σχέσεις σας. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δώσει φτερά την στιγμή που θα νοιώθετε απογοήτευση. Σημαντικές επιτυχείς αποφάσεις θα πάρετε για την προσωπική σας ζωή.
 
 
 

Related posts