Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαρ 2025
Ελλάδα

Τα «άπλυτα» της Χρυσής Αυγής με ηχητικό από την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

 

 
Ντοκουμέντο-σοκ που ξεσκεπάζει και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».
Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου. Ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφθηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του κονφερανσιέ Κασιδιάρη και του μ…κα Παππά.
Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού – Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.
Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν στο επίμαχο τηλεφώνημα, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο ένας πριν γίνει βουλευτής Β’ Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του αρχηγού και ο άλλος τον διαδέχθηκε όταν ο Γ. Λαγός αναβαθμίστηκε.