Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 18 Ιουλ 2018
 
 

Συναγερμός στο Λονδίνο έπειτα από φωτιά στο μετρό (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 - 15:53

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια φωτιά που ξέσπασε σε μετρό του Λονδίνου, κάνοντας τρένο της γραμμής Bakerloo να γεμίσει καπνό στον σταθμό Oxford Circus, έσπειρε τον πανικό στους επιβάτες.

Αφού πρώτα ενημέρωσαν τον οδηγό, ξεκίνησαν να βγαίνουν στο σταθμό που είχε ακινητοποιηθεί ο συρμός, καλύπτοντας με τα ρούχα τους το στόμα, έτσι ώστε να αποφύγουν να εισπνεύσουν τον πυκνό καπνό.

«Ο κόσμος έτρεχε έξω από τον σταθμό, ακουγόταν ο συναγερμός. Μια γυναίκα μου είπε μην κατέβεις κάτω, γύρνα πίσω» είπε στην εφημερίδα Sun ένας άνδρας που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή να μπει στον σταθμό.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών – που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της ασφάλειας στα ΜΜΜ. Σύμφωνα με την ίδια, η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα το οποίο εντοπίστηκε κάτω από ένα βαγόνι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια ο σταθμός εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία που δείχνει καπνό να βγαίνει από τις ανοικτές θύρες ενός συρμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το περιστατικό, 4 άτομα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες έπειτα από την εισπνοή καπνού, με 2 απ’ αυτά να διακομίζονται στο νοσοκομείο προληπτικά.

Τελικά, η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα και ο σταθμός άνοιξε ξανά, σύμφωνα με την αστυνομία και την Πυροσβεστική.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: