Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Σεπ 2023
SLIDER

Συναγερμός στη Μυτιλήνη: Ιερέας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Κρούσμα και σε γηροκομείο

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το νησί της Λέσβου, καθώς ιερέας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ οι αρχές εκφράζουν έντονη ανησυχία για την περίπτωση μιας υπερήλικης που διαμένει στο Γηροκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, ο ιερέας, που δεν λειτούργησε σήμερα, άρχισε να έχει συμπτώματα και μετέβη στο νοσοκομείο. Όταν διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας της Covid-19, τέθηκε σε καραντίνα, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Πάντως  τις αρχές ανησυχεί περισσότερο η περίπτωση μιας υπερήλικης, που διαμένει στο Γηροκομείο Μυτιλήνης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατρική πράξη και ελέγχθηκε τυπικά για τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, θέτοντας σε συναγερμό τις υγειονομικές αρχές.

Η γυναίκα που είναι ασυμπτωματική, έχει κάνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο και έχει δοθεί εντολή για επανεξέτασή της.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη για την εξέταση της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, από την εμφάνιση της νόσου μέχρι και σήμερα έχουν νοσήσει συνολικά επιβεβαιωμένα 23 κάτοικοι του νησιού από τους οποίους οι δυο κατέληξαν. Επίσης έχει διαπιστωθεί πως έχουν νοσήσει και 28 νεοαφιχθέντες πρόσφυγες.

Related posts