Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Νοέ 2021
Media

Συγκλονίζει ηθοποιός στο «καφέ της χαράς» που έχει δεχθεί bullying (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο «Διονυσάκης-Σάκης» από το καφέ της χαράς, Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στον Λάζο Μαντικό στην ραδιοφωνική πρεμιέρα της εκπομπής stΑΡΤmusic στον ΑΡΤ FM, για το bullying που δέχθηκε σε μικρή ηλικία αλλά και τις οικονομικές του απολαβές.

«Στο Δημοτικό είχα δεχθεί και εγώ bullying, ήμουν ένα πολύ αδύνατο παιδί με γυαλιά, θυμάμαι με προσφωνούσανε ο «γυαλάκιας». Μέσα μου με ενοχλούσε πολύ. Ήμουν ο γυαλάκιας που έκανε παρέα με τον βούζα τον χοντρό. Βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους πολλές φορές. Το οποίο δεν είναι ευχάριστο. Φαντάζομαι bullying δεν δέχονται μόνο τα μικρά παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί και εξωστρεφής οπότε με το χιούμορ μου και όλα αυτά το πάλευα. Οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμένα, μετέπειτα κάτι άφησε γιατί με το που ανακάλυψα τους φακούς επαφής πήγα και πέταξα τα γυαλιά και έβαλα φακούς επαφής για να μην ήμουν ο «γυαλάκιας» οπότε φαντάζομαι κάτι έμεινε. Δεν με χτύπησαν, αλλά λογομαχίες. Έκανα παρέα με τον χοντρό της τάξης που τον αποκαλούσαν «βούζα», καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο. Δηλαδή δύο διαφορετικά παιδιά καθόντουσαν μαζί. Έτσι γίνεται και μια ομάδα αν θέλεις για να προφυλαχτείς. Επειδή μας ακούν και γονείς και όλα αυτά ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία, θα πρέπει οι γονείς να μάθουν τα παιδιά να αντιμέτωπιζουν το διαφορετικό με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο και διακριτικό. Το διαφορετικό δεν είναι λάθος! Το διαφορετικό το αγκαλιάζουμε! Το αγαπάμε! Δεν το περιθωριοποιούμε!»

«Ξεκινάμε τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα αφού κάνουμε τα τεστ μας με ασφάλεια πάντα. Προσέχουμε για να έχουμε! Το Οκτώβριο ξεκινάμε! Έχουμε υποβληθεί δύο φορές σε τεστ Κορωνοιου. Αν έχουμε κρούσμα σταματάνε τα γυρίσματα. Τώρα θα ξανά κάνουμε γιατί στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα γυρίσματα πάλι!»

«Στο «καφέ της χαράς» ξεκίνησα από φοιτητής. Με φώναξαν να κάνω δοκιμαστικό για την καινούργια σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς. Έκανα το πρώτο δοκιμαστικό, πάρα πολύς κόσμος. Μετά από είκοσι ημέρες και δεύτερο δοκιμαστικό, τρίτο δοκιμαστικό και μου λένε στο τρίτο δοκιμαστικό ξέρεις έχει κλείσει ο ρόλος του Μπιλι. Αλλά μας αρέσεις πολύ. Τότε κοίταγαν μόνο για τον ρόλο αυτό. Θα γράψουμε κάτι μικρό για εσένα θα σε ενδιέφερε; Και έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος του Διονύση. Δηλαδή καθαρά από εμένα και τη σκέψη των δύο σεναριογράφων εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ρόλος του Διονύση»

«Ο Χάρης Ρώμας μου έχει πει να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να είμαι εργάτης σε αυτό που κάνεις. Μου το είπε και πρόσφατα στα γενέθλια μου!»

«Το καφέ της χαράς είναι σαν τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες για αυτό έχει μια διαχρονικότητα στο χώρο και στον χρόνο»

«Με ενοχλούσε παλιά που όλοι με ήξεραν από το «καφέ της χαράς», αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι να μείνει ένα όνομα ενός ρόλου δεν είναι και τόσο εύκολο μέσα σε τόσες σειρές που υπάρχουν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε αυτό από μόνο του είναι μια επιτυχία!»

«Ο Δημήτρης Μαχαίρας είναι πιο μεγάλος σίγουρα ηλικιακά. (γέλια) Οικονομικά είμαι όπως όλοι βγάζω τα προς το ζην για να έχω να περάσω. Με την δουλειά του ηθοποιού κανένας δεν γίνεται πλούσιος. Έκτη χρονιά κάνω μια παιδική εκπομπή στο ΡΙΚ2 και μου αρέσει πολύ που έρχομαι σε επαφή με τα παιδιά. Θεατρικά δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα»

«Έχω δουλέψει και σε μπαρ και φυσικά όλα τα καλοκαίρια πηγαίνω και βοηθάω σε μια οικογενειακή επιχείρηση στη Τζια! Ειμαι σαν ατραξιόν εκεί, βγάζουμε φωτογραφίες με τους πελάτες!»

«Είμαι λίγο καλύτερα τώρα οικονομικά. Αλλά πάνω κάτω παίρνω τα ίδια με όταν ήμουν ο Διονυσάκης στο «Καφέ της Χαράς». Δεν έχει αλλάξει φοβερά. Για ένα χρόνο τώρα είμαι εξασφαλισμένος»

ΗΧΗΤΙΚΟ:

Πηγή:ΑΡΤ FM -Λάζος Μαντικός

Related posts