Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαρ 2023
Ελλάδα

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Κων. Μητσοτάκη

Μνήμες, συγκίνηση και πολλαπλές αναφορές στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια του ετήσιου μνημοσύνου που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Σύσσωμη οι οικογένεια Μητσοτάκη, οι οικογένειες των παιδιών του και των εγγονιών του ταξίδεψαν από χθες στα Χανιά για το μνημόσυνο, όπου και θα παραμείνουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη δεν προέβησαν σε δηλώσεις ενώ μετά το πέρας της δέησης μίλησαν με τον κόσμο και επικοινώνησαν με φίλους και συνεργάτες του πατέρα τους που δραστηριοποιούνται κομματικά στο νομό.

Βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη από όλη την Κρήτη αλλά και φίλοι της οικογένειας από την υπόλοιπη Ελλάδα βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια Μητσοτάκη σε μία ιδιαίτερη στιγμή, όπως ακούστηκε να λέει η Ντόρα Μπακογιάννη σε φίλους της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts