Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Δεκ 2018
Media

Το success story  του Τσίπρα- Μας ετοιμάζει νέους φόρους – Μας έρχεται και άλλη λιτότητα

Η κατάθεση του προϋπολογισμού του 2018 στη Βουλή, τα βασικά μεγέθη του, οι προβλέψεις και οι αντιδράσεις για τα οικονομικά μέτρα που περιλαμβάνει, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, οι κινήσεις για την επόμενη μέρα και το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στο Παρίσι,  καθώς και η συμμετοχή του στην Τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου.  Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία, οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και η στάση του Αδ. Γεωργιάδη, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και οι όροι του Γ. Παπανδρέου για μη συνεργασία με τη ΝΔ, η ένταση με το Βερολίνο λόγω ελέγχων στα αεροδρόμια, οι πολιτικές εξελίξεις στην Γερμανία, οι συνεχιζόμενες προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στη Μάνδρα και οι εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι έρευνες για τον δράστη του τραυματισμού της δικηγόρου με φωτοβολίδα, η ταλαιπωρία των πολιτών από την απεργία στο μετρό,  η αξιολόγηση στο Δημόσιο, η εισπρακτική που θα συνεργαστεί με τη ΔΕΗ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι εξελίξεις στις Ελληνο-ρωσικές σχέσεις,   καθώς  και τα προβλήματα στη λειτουργία των οδοντιατρικών σχολών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :  Ψυχρός πόλεμος από τους Ρώσους – Η πρεσβεία της Μόσχας μέσω twitter (!!!) επιβεβαιώνει… διαψεύδοντας – Η ενόχληση του Πούτιν για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τα ελληνικά «αντίποινα» για τις στενές επαφές με τον Ερντογάν.

Προϋπολογισμός: Άγρια λιτότητα! – Πλεόνασμα (7 δις) χειρότερο και από αυτό που ζητούσε η τρόικα στον Προϋπολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Μειώσεις – σοκ σε Υγεία (600.000.000), Εθνική Άμυνα (600.000.000 ευρώ) – Αύξηση δαπανών για Παιδεία, εργασία, υποδομές – Τρέλα! Παρά τη φοροαφαίμαξη το χρέος θα ανέβει κι άλλο

ΕΘΝΟΣ : Προϋπολογισμός εξόδου στις αγορές – Επτά αλλαγές στη φορολογία – «Κουμπαράς ρευστότητας», εγγύηση για τους επενδυτές – Τέλος στις οριζόντιες και «τυφλές» περικοπές – Αύξηση επιδομάτων για το πρώτο και το δεύτερο παιδί – Φως στο τούνελ της κρίσης.

EΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  Αίμα και δάκρυα και το 2018 – Το success story  του Τσίπρα – Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανεβάζει τον πήχη του πλεονάσματος στο 3,82% (χωρίς να της ζητηθεί) για να κάνει το «καλό παιδί» στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες – Χαριστική βολή στη μεσαία τάξη!  – Δραματικές μειώσεις στα εισοδήματα μισθωτών, συνταξιούχων (και) ελεύθερων επαγγελματιών – Και όποιος αντέξει: 1 δις € (!!!) οι επιπλέον φόροι – Πριονοκορδέλα 1,6 δις € στο κοινωνικό κράτος .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Ληστεία μετά… φόρων – Ποιοι θα πληρώσουν τα χαράτσια του προϋπολογισμού για το 2018 – Κόβουν 1,6 δις € από ασφάλιση, περίθαλψη, κοινωνική προστασία.

Μάνδρα – Καταστροφές: Έχτισαν με άδεια Πολεοδομίας στο… αυθαίρετο ρέμα! – Χαρτοπόλεμος μεταξύ Περιφέρειας και δασαρχείου ενώ το χάος συνεχίζεται στη Μάνδρα

Έλληνες ταξιδιώτες – Γερμανία: Η κυβέρνηση γνώριζε τους ελέγχους Ελλήνων σε γερμανικά αεροδρόμια

Η ΑΥΓΗ : Παράλληλος πρόεδρος – Δική του αντιπολίτευση εξαγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης επειδή η ΝΔ «δεν μπορεί»!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Προϋπολογισμός: Στοίχημα εξόδου – Ανάπτυξη 2,5%, πλεόνασμα 3,82% – Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις 2,74 δις – Με «μαξιλάρι» 10,5 δις ευρώ για την καθαρή έξοδο της χώρας μας στις διεθνείς αγορές .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Ένταση με Βερολίνο, λόγω ελέγχων στα αεροδρόμια – Συνάντηση εμπειρογνωμόνων σήμερα .

Προϋπολογισμός: Νέοι φόροι και περικοπές όσο τέσσερα μερίσματα – Κατατέθηκε χθες στη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2018

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Φοροληστεία και νέες περικοπές  για να πιαστούν οι στόχοι του κεφαλαίου- Κρατικός προϋπολογισμός 2018

Τα ΝΕΑ : Θα έχουν πάντα… το Παρίσι – Απόδραση Τσίπρα από τις βόμβες Καμμένου – Αρώματα στην Πόλη του Φωτός αναζητεί ο Πρωθυπουργός για να ξεφύγει από το τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί ο υπουργός του.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ :  Προϋπολογισμός 2018: Κουρσεύουν τη μεσαία τάξη – Ιδιοκτήτες ακινήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες και μισθωτοί θύματα των Τσίπρα – Τσακαλώτου.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Το τριπλό « στοίχημα» του προϋπολογισμού – Σε αύξηση εξαγωγών ., ιδιωτικής κατανάλωσης  και επενδύσεων «ποντάρει» η κυβέρνηση.

Related posts