Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Στον «πάγο» τα γυρίσματα των «Επικίνδυνων Αποστολών» μετά τον τραυματισμό Κρουζ

Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 - 17:22

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την είδηση ότι ο τραυματισμός του Τομ Κρουζ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές 6», ήταν τελικά σοβαρότερος απ’ ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά, άλλο ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τους λάτρεις της σειράς ταινιών δράσης.

Ειδικότερα, ο σταρ του Χόλιγουντ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλό του, ενώ επιχειρούσε ένα επικίνδυνο άλμα, με συνέπεια η παραγωγή να αποφασίσει τη διακοπή τον γυρισμάτων μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Υπολογίζεται ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μέχρι και 3 μήνες διακοπής ή και παραπάνω, όμως η εταιρία που έχει αναλάβει την ταινία εφησυχάζει ότι θα προβληθεί κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες, την 27η Ιουλίου του 2018 όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος ηθοποιός, προτιμά πολλές φορές να κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές που σ’ άλλες περιπτώσεις θα αναλάμβανε να φέρει εις πέρας, ένας κασκαντέρ. Από μια τέτοια σκηνή λοιπόν προέκυψε και ο τραυματισμός του, καθώς σε άλμα που επιχείρησε να κάνει μεταξύ δυο κτιρίων, δεν είχε υπολογίσει σωστά την απόσταση, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τοίχο.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: