Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Στον Όμιλο Λάτση το The Μall Athens

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 - 09:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η συμφωνία έκλεισε Κυριακάτικα. Από χθες ο νέος ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου «The Μall Athens». Ο Όμιλος Λάτση που έχει την εταιρία LAMDA Development παίρνει από την εταιρεία Irere Property Investments Luxembourg (πρώην HSBC Property Investments Luxembourg), το «The Μall Athens». H HSBC κατείχε μέχρι πρότινος το 50% του εμπορικού κέντρου, ενώ το σύνολο της επένδυσης από την πλευρά της Lamda ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 200 εκατ. ευρώ. Η επένδυση αυτή γίνεται σε μια δύσκολη εποχή -εν μέσω κρίσης- και θα στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την απασχόληση και την οικονομία.

O Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η επένδυση αυτή ύψους σχεδόν 200 εκατ., αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη τόσο στρατηγικά όσο και οικονομικά για την LAMDA Development, σηματοδοτώντας τη συνέχεια της συνεργασίας μας με τη Värde Partners».

Η απόκτηση του 100% του The Mall Athens, το οποίο απασχολεί 2.500 εργαζομένους, διαθέτει περισσότερα από 200 καταστήματα και φιλοξενεί πάνω από 11.000.000 επισκέπτες το χρόνο, είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της χώρας και αποτυπώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας στις μακροχρόνιες προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: