Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός – Αναβολή για την πρεμιέρα της παράστασης του

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 - 19:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την αποψινή (12/10) πρεμιέρα της νέας του παράστασης στο θέατρο Βέμπο, όπου θα ενσάρκωνε τον αγαπημένο χαρακτήρα Αλέξη Ζορμπά από την ομώνυμη ταινία.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο καθώς το πρόβλημα που είχε εμφανίσει στη χολή επιδεινώθηκε και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Το θέατρο ανακοίνωσε την είδηση μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα σόσιαλ μίντια, πληροφορώντας ότι η πρεμιέρα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα, οπότε το κοινό θα πρέπει να αλλάξει τα εισιτήρια, ή όποιος θέλει μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα.
Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξης Ζορμπάς – Alexis Zorbas.

Παρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519.

Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo

Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας».

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: