Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Στις 17 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα το Hellenic Time Trial Challenge (HTTC 2017)

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 - 09:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης 

Λήγει σήμερα ( Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ) η  προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 1ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης. Και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Στις 17 Σεπτεμβρίου  θα ξεκινήσει  στην πίστα των Μεγάρων το  Hellenic Time Trial Challenge (HTTC 2017)  και η αγωνιστική λέσχη υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το «έπαθλο» που αθλοθέτησε η TOYO TIRES, επίσημος συνεργάτης του HTTC, που αφορά την γενική κατάταξη της κατηγορίας SPORT και μόνο όσους έχουν επιλέξει ελαστικά TOYO. Ο πρώτος της συγκεκριμένης κατάταξης σε κάθε αγώνα θα κερδίζει 4 ελαστικά TOYO αρχικής αξίας 700€, ο δεύτερος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 500€ και ο τρίτος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 300€.

Οι  κατηγορίες του HTTC για το 2017, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών των αυτοκινήτων, καθώς και του τύπου των ελαστικών που χρησιμοποιούν, είναι οι Stock, Sport και Extreme. Ο αγώνας θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σκέλη, καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη βαθμολογία. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί σε κάθε σκέλος έναν ελεύθερο και πέντε χρονομετρημένους γύρους. Για την βαθμολογία του κάθε σκέλους θα προσμετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων, ενώ για την τελική κατάταξη της ημέρας θα προστίθεται η βαθμολογία των δύο σκελών. 

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η Racecraft, αντιπρόσωπος των ελαστικών NANKANG Motorsport καθώς και άλλων εταιριών αγωνιστικού εξοπλισμού και όπως πάντα η TOYO.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: