Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Σεπ 2023
SLIDER

Στην Τήνο ο πρωθυπουργός για τη γιορτή της Παναγίας

Πριν από 83 χρόνια ,το 1940, έγινε ο τορπιλισμός της «Έλλης» στο λιμάνι της Τήνου. Και από τότε κάθε χρόνο το 15αύγουστο εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα -όπως δε δεκάδες άλλες περιοχές της χώρας- η Κοίμηση της Θεοτόκου. Απλά η Τήνος έχει την τιμητική της.

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Πριν από λίγη ώρα έγινε στο Λιμάνι η έπαρση της Ελληνικής σημαίας με συνοδεία αγημάτων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην Τήνο θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

Στην Τήνο θα βρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στην Αλεξάνδρούπολη θα βρεθεί σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου. Στις 9.30 το πρωί, η κ. Σακελλαροπούλου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

 

Related posts