Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Οκτ 2021
Απόψεις

Στην καρδιά του Οκτώβρη, ο Ερμής στον Ζυγό

 

 

alex-karta-sept-16Από την Αλεξάνδρα Καρτά  αστρολόγο- διαισθητική σύμβουλο

Μετά από μία αρκετά μεγάλη παραμονή του Ερμή στην Παρθένο, όπου μας ταλαιπώρησε αρκετά λόγο τις ανάδρομης πορείας του, από τις 8/10 έως 24/10 θα βρίσκεται στον Ζυγό. Σε αυτή τη μετακίνηση συνεπάγεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας μας, αλλά και στον τρόπο σκέψης. Ο Ερμής στην νέα του θέση, χρωματίζει την ζωή μας με [ διπλωματία και πειθώ ], όπου εξελίσσονται πιο εύκολα τα θέματα που εκκρεμούν στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο στόχαστρο των εξελίξεων. Η επικοινωνία θα παίξει ένα πολύ σημαντικό παράγοντα στην πορεία της σχέσης σας, ή στην γέννηση κάποιας καινούριας. Ευκαιρίες για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων θα σας δοθούν γύρω στις 12 του μήνα, αλλά στο δεύτερο μισό του μήνα, θα ανατραπούν πολλά που θεωρούσατε δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι ο καιρός λοιπόν να απαιτήσετε κάτι το παραπάνω μέσα από τα προσόντα που αναμφισβήτητα διαθέτετε. Βέβαια, θα υπάρξουν και οι [ευαίσθητες] μέρες, όπου θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κουβέντες σας με τους άλλους, όπου μπορεί να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα για προσωπικό τους όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο θα υπάρχουν πολύ ευνοϊκές μέρες, όπου θα πρέπει να τις επωφεληθείτε. Ιδίως στις 12, όπου ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας κάνει σύνοδο με τον Δία, θα έχετε πληθώρα με ενδιαφέρουσες προτάσεις σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό τομέα. Αν ασχολείστε με την επικοινωνία και τα ταξίδια, αυτή την περίοδο θα υπάρξουν οι ευκαιρίες που περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνία και δέσιμο με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας, αυτή είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για αυτό τον λόγο. Πρόσωπα που ανήκουν στο παρελθόν, θα παίξουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην καθημερινότητα σας, μετά από ξαφνική επικοινωνία που θα έχετε με εκείνα. Τα μικρότερα άτομα της οικογένειας, σας προκαλούν άγχος για την πορεία τους.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στην νέα του θέση, φωτίζει την επικοινωνία σας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ιδίως γύρω στις 12 του μήνα, θα έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ιδίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι συνθήκες σε ότι αφορά ταξίδια, σπουδές και επικοινωνία με το περιβάλλον σας, θα έχουν πολύ καλές προοπτικές. Θα προσέξετε βέβαια μεταξύ 16 και 20 του μήνα, όπου θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στον τομέα που αφορά την οικονομική και συναισθηματική σας σταθερότητα. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν θα είναι στην αρχή του μήνα ελπιδοφόρες. Ιδίως στις 12 του Οκτώβρη, θα έχετε μία εξαιρετικά καλή στροφή της τύχης προς όφελος σας. Γύρω από αυτή την μέρα μπορεί να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας, για να σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην επικοινωνία σας, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε την προσωπική σας ζωή. Μέχρι λοιπόν στις 24 του μήνα, θα έχετε να ξεκαθαρίσετε αρκετά θέματα που ήταν σε ακινησία. Η υπεραισιοδοξία που θα έχετε για κάποια συναισθηματική σας σχέση, καλό είναι να μετριαστεί γιατί θα υπάρξουν στις 20/10 ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι πολύ ευαίσθητη σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και υγείας. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε κάθε σας απόφαση, λόγο της έντονης επιρροής τους στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι και ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε διότι ο ρόλος τους δεν θα είναι πάντα αγαθός. Προστατέψτε τον εαυτό σας από λόγια που θα τα μεταφέρουν κάποιοι εν αγνεία σας, σε άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στην νέα του θέση, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνετε ακόμη πιο κοινωνικοί και να κάνετε νέα βήματα κατακτώντας τους στόχους σας. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα συναντηθεί με τον Ερμή στις 12 του μήνα, όπου θα υπάρξει μία πολύ ευνοϊκή ενέργεια σε ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εύνοια κάποιων ανθρώπων σε ισχυρή κοινωνική θέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Ο Ερμής στον τομέα της κοινωνικής σας προβολής, θα σας δώσει ώθηση σε ότι προγραμματίσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότατες, αρκεί να κινηθείτε γρήγορα και χωρίς τους φόβους που σας κυριεύουν κατά καιρούς. Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα της υγείας σας και ανανεώστε τον κουρασμένο κατά τα άλλα οργανισμό σας. Στις 20 θα προσέξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Βρίσκεστε σε μία δημιουργική περίοδο, όπου έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά θέματα συγχρόνως. Η επικοινωνία σας και οι μετακινήσεις πληθαίνουν και σας γεμίζουν ασφυκτικά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Συνεργασίες με άλλες χώρες ή νέοι άνθρωποι με άλλη κουλτούρα μπαίνουν τώρα στην ζωή σας βάζοντας νέο χρώμα στην καθημερινότητα σας. Θα προσέξετε στις 20 του μήνα τις ανατροπές από λάθη δικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ο Ερμής από τις 8 του μήνα, θα σας δώσει οικονομικά ερεθίσματα. Θα δείτε με περισσότερη εγρήγορση ότι οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει στην ζωή σας. Βέβαια οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο καλές, ιδίως από τις 16 έως 20 του Οκτώβρη, όπου θα ανατραπούν κάποια σχέδια σας. Σε κάθε σκέψη σας θα υπάρχει και μία προέκταση όπου θα αφορά την συναισθηματική σας ολοκλήρωση, που αυτόν τον καιρό σας ταλαιπωρεί.

 

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο καιδιαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6955 240 480

 

 

 

 

Related posts