Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουν 2018
 
 

Στη σέντρα ο Σημίτης για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 09:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

Τα κύρια θέματα των εφημερίδων είναι :

Σ. Αραβία – Εξοπλισμοί: Ερωτήματα από την κίνηση Καμμένου – Αποστασιοποίηση Φίλη

Προϋπολογισμός: Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν είναι δίκαιος ο προϋπολογισμός – Αχρείαστη λιτότητα για το σεσημασμένο πλεόνασμα 7,511 δις ευρώ – 2016: 5,689 δις ευρώ – 2017: 1,235 δις ευρώ – 2018! 587 εκατ. ευρώ

Αλ. Τσίπρας – Παρίσι: Τι συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Φρ. Ολάντ και τον Μ. Σαπέν – Τετ α τετ σήμερα με Μακρόν στο Παρίσι – Αλέξης Τσίπρας: «Το Βραβείο Σθένους ανήκει στον ελληνικό λαό»

Επίσκεψη Ερντογάν: Αρχές Δεκεμβρίου η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

ΟΟΣΑ – Φόροι: Πρώτη στην αύξηση φόρων η Ελλάδα – Έκθεση ΟΟΣΑ

Πλειστηριασμοί: 1.400 πλειστηριασμοί τον μήνα – Μέχρι το τέλος του 2018, όπως έχουν δεσμευθεί οι τράπεζες στην ΕΚΤ

Γερμανία: Πιέσεις στον Σουλτς για μεγάλο συνασπισμό

Έρευνα – Ανεργία: Η οικογένεια γραφείο ευρέσεως εργασίας – Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ. Οι 4 στους 10 νέους βρίσκουν εργασία μέσω συγγενών, φίλων και γνωστών – Μόνο 1 στους 40 βρήκε απασχόληση μέσω του ΟΑΕΔ. Οι μισοί άνεργοι έτοιμοι να μετακομίσουν ή να μεταναστεύσουν

Γερμανικά αεροδρόμια: Συνεχίζονται οι έλεγχοι, αλλά σε χώρο Σέγκεν  στα γερμανικά αεροδρόμια

Υπόθεση ΧΑΑ: Πρόταση ενοχής για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου – Ο λόγος στους δικαστές

Ιατρικές δαπάνες: 62% πληρώνουν τον γιατρό από την τσέπη τους – Έρευνα για ιατρικές δαπάνες

 ΤΕΙ: Βιομηχανία μετατροπής ΤΕΙ σε ΑΕΙ μέσω συγχωνεύσεων

Black Friday: Η μέρα που μαγνητίζει εμπόρους και καταναλωτές

Οι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Κόλαφος για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου – Στη σέντρα ο Σημίτης – Δριμύ κατηγορώ της εισαγγελέως του Εφετείου Κακουργημάτων για 36 εμπλεκόμενους – Στο σκαμνί βρίσκονται γνωστοί χρηματιστές και επιχειρηματίες. «Παραπλανήσατε τους επενδυτές και διογκώσατε τεχνητά τις μετοχές» ανέφερε η δικαστική λειτουργός.

ΕΘΝΟΣ : Πρόταση ενοχής για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου – Ο λόγος στους δικαστές .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  1,5 δις € στους αγρότες  για βελτιωτικά έργα από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2018 – Αποκλειστικό – Για πρώτη φορά και για τα θερμοκήπια – Πότε θα δώσει ο ΕΛΓΑ αποζημιώσεις στους πληγέντες – Ενισχύσεις για την προώθηση των βιολογικών προϊόντων – Η ρίγανη ως επαγγελματική ενασχόληση και όχι ως «μόδα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Πληρώνουμε ένα μισθό το χρόνο για… δωρεάν Υγεία – Στοιχεία – σοκ αποκαλύπτουν η έρευνα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και η έκθεση της Κομισιόν.

Η ΑΥΓΗ :  Η οικογένεια γραφείο ευρέσεως εργασίας – Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ. Οι 4 στους 10 νέους βρίσκουν εργασία μέσω συγγενών, φίλων και γνωστών – Μόνο 1 στους 40 βρήκε απασχόληση μέσω του ΟΑΕΔ. Οι μισοί άνεργοι έτοιμοι να μετακομίσουν ή να μεταναστεύσουν.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Άκρως πολιτικό και απόρρητο – Πολιτικές και θεσμικές ακροβασίες της αντιπολίτευσης με εργαλείο διαβαθμισμένα έγγραφα – Νικ. Κακλαμάνης: «Πρωτοφανές περιστατικό η κατάθεση απορρήτων εγγράφων από βουλευτή» – Ν. Φίλης: «Να ακυρωθεί η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία λόγω Υεμένης».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : 1.400 πλειστηριασμοί τον μήνα – Μέχρι το τέλος του 2018, όπως έχουν δεσμευθεί οι τράπεζες στην ΕΚΤ.

Τα ΝΕΑ : Το καραβάνι ουρλιάζει – Στα όπλα Φίλης και Κυρίτσης – Μια όαση στην έρημο Καμμένου αναζητούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καλούν τον Πρωθυπουργό να ακυρώσει την πώληση πολεμικού υλικού στους Σαουδάραβες για να διασωθεί η κυβέρνηση.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: