Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαρ 2023
Ελλάδα

Στη φυλακή ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, τη Δευτέρα, ο 23χρονος Αλβανός δράστης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 23χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου, αλλά βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός φέρεται να επιβεβαιώνουν δύο μάρτυρες.

Ο «σκληρός χούλιγκαν» υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη στη στυγερή και δεν βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του Άλκη και της παρέας του.

Ο 23χρονος κατονόμασε τους άλλους 10 συμμετέχοντες και ισχυρίστηκε πως δεν ήθελαν να σκοτώσουν, αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη. Παράλληλα, δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό.

Related posts