Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Στη δημοσιότητα η απειλητική επιστολή κατά του Κώστα Γαβρόγλου (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 - 18:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποδέκτης απειλητικής επιστολής μέσω e-mail δέχθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου αναφορικά με τη θρησκευτική προσευχή στα σχολεία.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα είχε σταλθεί στο προσωπικό mail του υπουργού την περασμένη Κυριακή, με το περιεχόμενο του να δημοσιεύεται σήμερα (23/8). Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του bloko.gr,  το οποίο και την έφερε στον προβολέα της δημοσιότητας, η εκφοβιστική επιστολή συντάχθηκε από άτομο που αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανωθεί επίθεση κατά του κ. Γαβρόγλου, εάν καταργηθούν η προσευχή και ο εθνικός ύμνος από τα σχολεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αρχές επιβολής του νόμου που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό περιστατικό. Ωστόσο το έργο τους δυσχεραίνει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απ’ όπου εστάλει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μιας χρήσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί ο επιτήδειος εκφοβιστής.

Οι ύβρεις που εκτοξεύονται στο μήνυμα είναι αρκετές, παρ’ όλα αυτά ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, αλλά όπως εξέφρασε σχετικά, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά της αντιπολίτευσης, με τη ΝΔ να ανακοινώνει: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: