Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Στη 2η θέση του  WRC Trophy ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 - 09:40

-a Μέγεθος κειμένου +A

Το τρίτο και τελευταίο σκέλος του Ράλι Γερμανίας –10ος  γύρος  του Παγκοσμίου πρωταθλήματος- που ξεκινάει σήμερα , περιλαμβάνει  τέσσερις  ειδικές διαδρομές. Στον πθ στο σύνολο του είχε 20 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 309 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Έλληνας οδηγός Ιορδάνης Σερδερίδης με Citroen DS3 WRC βρίσκεται στη 2η θέση του WRC Trophy. Το βράδυ της Παρασκευής ήταν πρώτος, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου ( χθές) είχε κάποια προβλήματα και έπεσε στη 2η θέση.

Έχοντας χτίσει μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του, ο Ιορδάνης Σερδερίδης στόχευε να παραμείνει στην πρώτη θέση, ωστόσο η Citroen DS3 WRC είχε διαφορετική άποψη: «Σήμερα το οδόστρωμα ήταν στεγνό, οπότε γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έκανε αντεπίθεση. Μπήκαμε με σκοπό να υπερασπιστούμε τη θέση μας. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός μέχρι να εμφανιστούν και πάλι τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην Πολωνία. Είχαμε θέματα με τα υδραυλικά του αυτοκινήτου, με τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ και ο κινητήρας έκανε διακοπές στις αλλαγές ταχυτήτων. Δυστυχώς, παρ’ ότι είχαμε καλό ρυθμό, δεν μπορέσαμε να παλέψουμε όσο θα θέλαμε το Σάββατο.», δήλωσε ο εκπρόσωπός μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Ο Σερδερίδης θέλει να κάνει επίθεση σήμερα αν και τα 52 χιλιόμετρα ειδικών είναι λίγα για να καλύψει τη διαφορά και να ανέβει στο πρώτο σκαλί. Ο αγώνας τελειώνει το απόγευμα.

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: