Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Στέλλα Κονιτοπούλου:Είχε πέσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα…δεν μπορούσα να πάρω ανάσα

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 - 23:56

-a Μέγεθος κειμένου +A

Συγκλονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου: «Είχε πέσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, είχα περάσει και πνευμονία και είχε έρθει όλο αυτό και έδεσε. Έβγαινα να τραγουδήσω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν δύσκολο όλο αυτό»

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε στον Λάζο Μαντικό στους 90,6ΑΡΤ FM!
Η Στέλλα Κονιτοπούλου συγκλονίζει για το μικρό πρόβλημα υγείας που πέρασε:
«Πριν έξι χρόνια σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι (…) είχε πέσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, είχα περάσει και πνευμονία και είχε έρθει όλο αυτό και έδεσε. Έβγαινα να τραγουδήσω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν δύσκολο όλο αυτό»

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τίποτα τόσα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά»

Το άγνωστο περιστατικό με τον Θανάση Αλευρά που μιμήθηκε την Στέλλα Κονιτοπούλου στο YFSF!
«Είμαι στην κρεβατοκάμαρα μου και έχω αποκοιμηθεί και ξαφνικά ακούω στην τηλεόραση που πατάει το κουμπί και λέει Στέλλα Κονιτοπούλου και πετάχτηκα πάνω! Λέω τι γίνεται εδώ; Πήγα στο δωμάτιο και το είπα στην κόρη μου και μου λέει πλάκα μου κάνεις. Μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος είχε περιέργεια να το δει όλο αυτό (…) Μου έκανε εντύπωση τότε που με σταματούσε ο κόσμος στον δρόμο και μου έλεγαν την Κυριακή θα πάρουμε σουβλάκια και θα κάτσουμε να δούμε τον Αλευρά που θα σε κάνει. (Γέλια) Προσπάθησε η παραγωγή να με βγάλει αλλά ήμουν σε έναν γάμο στη Σαμοθράκη!»

«Η καλύτερη μου χρονιά επαγγελματικά ήταν το 1996. Τότε έβγαλα και τα περισσότερα χρήματα»Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: