Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 15 Αυγ 2018
 
 

Στάση εργασίας και τον εκπαιδευτικών για αύριο Παρασκευή 13 Οκτώβρη

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 - 17:53

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), έτσι ώστε να μπορέσουν να παραστούν οι εκπαιδευτικοί  στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν οργανωθεί στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, στις 13:30 το μεσημέρι.

Το φλέγον ζήτημα των διαμαρτυριών αποτελεί η τεχνική εκπαίδευση και η λειτουργία ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ. Οι απασχολούμενοι στον εκπαιδευτικό κλάδο ζητούν να εγκριθούν και τα εναπομείναντα ολιγομελή τμήματα, κατ’ εξαίρεση, από το υπουργείο.

«Είναι γεγονός, ότι υπάρχουν ζητήματα στα ΕΠΑΛ, σε τομείς και ειδικότητες», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος και τόνισε ότι πολλά ολιγομελή τμήματα είναι μοναδικά στην περιοχή τους. «Εάν δεν πάρουν την έγκριση, πολλοί μαθητές θα αναγκαστούν ή να αλλάξουν ειδικότητα ή να διακόψουν τη φοίτησή τους», εξήγησε.

Σημειώνεται ότι η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 για τα πρωινά και από τις 14:00 έως τις 16:00 για τα απογευματινά σχολεία.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: