Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
24 Οκτ 2021
Αθλητικά

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Μάκης Ψωμιάδης!

Στο Σούνιο συνελήφθηαπό άνδρες της ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατικήυπηρεσία, ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης.

Οι αστυνομικές αρχές,μέσω των κοριών της ΕΥΠ, παρακολουθούσαν τις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου τουπρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Καβάλας.
Έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του, συλλαμβάνοντάς τον στις 16:45, στοσπίτι του, σε μία πολυτελέστατη βίλα.
Το… κρυσφύγετο του Ψωμιάδη βρίσκεται επί των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων και τοείχε νοικιάσει για λογιαριασμό του μία γυναίκα, που αναζητείται από τις Αρχές.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος καταζητείτο από τα μέσα Ιουλίου, ενώ μάλιστα είχε εκδοθεί σε βάρος τουδιεθνές ένταλμα σύλληψης, δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά την σύλληψή του από
τους άνδρες της ασφάλειας Αττικής.

Το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Καβάλας κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε: εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.
Τον Ιούλιο, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Μυλωνόπουλου, είχε υποσχεθεί ότι θα παραδοθεί στις Αρχές. Μάλιστα πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι με αυτήν την υπόσχεση είχε πετύχει την αποφυλάκιση του γιου του, Σταύρου.

Συγκατηγορούμενοι στο σκανδαλο με τους στημένους αγώνες είναι οι Αχιλλέας Μπέος (πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου) και Γιώργος Τσακογιάννης (πρώην μεγαλομέτοχος της
Ηλιούπολης), οι οποίοι ήδη έχουν προφυλακιστεί.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε βρει καταφύγιο στο Άγιο Όρος, στη συνέχεια στα Σκόπια, ενώ άλλες πηγές τον ήθελαν να
κρύβεται στη Σερβία.

Τελικά συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και μάλιστα, επιβεβαιώνοντας έτσι εκείνους που επέμεναν εξ΄ αρχής ότι ο πρώην μεγαλοπαράγοντας εκινείτο μεταξύ Ψυχικού, υπολοίπου Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Εκεί, αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους, εξοργίστηκε και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν τέσσερις άνθρωποι για να μην επιτεθεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ψωμιάδης:
«Είμαι πολιτικός κρατούμενος»
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, κατά την μεταφορά του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ανέφερε: «Είμαι ένας πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Δεν παραδόθηκα γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όλα αυτά είναι οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης».

Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών στις 21:10, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που έχει εκδοθεί εις βάρος του, ενώ στη συνέχεια παραπεμφθηκε στον Ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία έως το Σάββατο.
Αύριο ωστόσο, θα προσαχθεί και πάλι στα δικαστήρια, καθώς εκρεμμούν σε βάρος του δύο ανεκτέλεστες  καταδικαστικές αποφάσεις.
«Όλες οι κατηγορίες είναι “φούσκες”»
Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα ο ο Μάκης Ψωμιάδης χαρακτήρισε «φούσκες» όλες τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.
«Περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει για να εμφανιστώ», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ όταν βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε: «Περίμενα να γυρίσει ο ανακριτής από την άδειά του για να εμφανιστώ. Είναι φούσκες όλες οι κατηγορίες. Δεν υπάρχουν ούτε συνομιλίες ούτε τίποτα».

Related posts