Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Οκτ 2021
Πολιτισμός

Σωματική νοημοσύνη:Οδηγός με αποτελεσματικές τεχνικές από τις Claire Dale και Patricia Peyton

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη   

Η επιτυχημένη τεχνική των τεσσάρων σημείων!

Αξιοποιήστε τη σωματική σας ευφυΐα ώστε να επιτύχετε περισσότερα, να αγχώνεστε λιγότερο και να ζείτε πιο ευτυχισμένα! 

 

Σχετικά με το βιβλίο

Μήπως εύχεστε να ήσαστε περισσότερο προσηλωμένοι και παραγωγικοί; Θα θέλατε να εξασφαλίσετε την καλύτερη απόδοση, όταν το διακύβευμα είναι υψηλό και το επίπεδο του άγχους σας ακόμα υψηλότερο;

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το σώμα σας σε οποιαδήποτε κατάσταση καθορίζει την ικανότητά σας να σκέφτεστε καθαρά και να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Όταν κατανοήσετε πώς αντιδρά το σώμα σας και πώς να το διαχειριστείτε, κάτι που συνιστά τη Σωματική Νοημοσύνη σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά μια αγχωτική οικογενειακή κατάσταση, μια κρίσιμη συνάντηση ή μια σημαντική παρουσίαση.

Η πολύ επιτυχημένη αυτή τεχνική τεσσάρων σημείων, που θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας στη δουλειά και στο σπίτι, έτσι ώστε να ευημερείτε σε έναν πολυάσχολο, απαιτητικό και δύσκολο κόσμο, παρουσιάζεται από δύο ειδικούς που έχουν δουλέψει με κορυφαίες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Claire Dale και η Patricia Peyton έχουν αφιερώσει τα τελευταία τριάντα χρόνια βοηθώντας επαγγελματίες να έχουν εξαιρετικές επιτυχίες και μια βαθύτερη αίσθηση ικανοποίησης, εφαρμόζοντας μεθόδους που χρησιμοποιούν κορυφαίοι αθλητές και καλλιτέχνες.

Ο συγκεκριμένος οδηγός περιέχει τις αποτελεσματικές τεχνικές που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τη δύναμη, την ευελιξία, την ψυχική ανθεκτικότητα και την αντοχή σας, ώστε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, και θα σας δώσει τα εφόδια για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας.

Βραβεία – Διακρίσεις

Υποψήφιο για Βραβείο Business Book 2020-The Business Book Awards, United Kingdom

CLAIRE DALE
Patricia Peyton

Είπαν για το βιβλίο

Το βιβλίο αυτό είναι κυριολεκτικά λαμπρό, ένα θαυμάσιο μείγμα ιδιοφυΐας και πρακτικότητας. Η Σωματική Νοημοσύνη είναι εξίσου σημαντική, ίσως και περισσότερο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη μορφή νοημοσύνης. Αυτό συζητείται ευρύτατα, αλλά δεν είναι ακόμα απολύτως αποδεκτό και αυτό πρέπει να αλλάξει. -Wayne McGregor, CBE, μόνιμος χορογράφος στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου

Τα ευρήματα των επιστημονικών ερευνών σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία και τις εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές κάνουν τη Σωματική Νοημοσύνη ένα ανάγνωσμα που εμπνέει και το οποίο κυριολεκτικά θα αλλάξει τον τρόπο που ζείτε. -δρ Stefanie Teichmann, διευθύντρια στην Google EMEA

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύ σημαντική πρόταση για έναν καλύτερο, πιο ολοκληρωμένο τρόπο να δουλεύουμε και να ζούμε. –Edward Kemp, διευθυντής της Royal Academy of Dramatic Art (RADA)

Σχετικά με τις συγγραφείς

Η Claire Dale και η Patricia Peyton έχουν ιδρύσει την εταιρεία Companies in Motion, που παρέχει coaching, καθοδήγηση και εκπαίδευση ηγεσίας σε κορυφαίες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Coca-Cola, η Sony και η Bank of New York Mellon. Η Claire διδάσκει επίσης στη RADA Business, με ειδίκευση στην εκπαίδευση ηγεσίας. Η Patricia έχει εργαστεί για περισσότερα από τριάντα χρόνια με οργανισμούς που εντάσσονται στη λίστα Fortune 500 και Fortune 100, βοηθώντας τους να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Εκδόσεις: Διόπτρα, Ξενόγλωσσος Τίτλος: Physical intelligence, Μεταφραστής: Σοφία Ανδρεοπούλου, ISBN: 978-960-653-054-8, Ημ. έκδοσης: 07/10/2020, Σελ.: 448, Τιμή: 16.60€

Related posts