Ένα από τα πολλά που συμβαίνουν, στην Ελλάδα του 2017…
Οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα του 90χρονου, στο Γαλάτσι, από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας.
Ο ένας δράστης ακινητοποίησε τον άτυχο ένοικο στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπά χωρίς να τον λυπηθεί απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.
Ο ηλικιωμένος έκανε προσπάθειες να του πει πως δεν έχει χρήματα, ο δράστης όμως δεν πείστηκε και συνέχισε να τον χτυπά, ενώ ο άλλος δράστης, ερευνούσε το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής έβγαλε τον 90χρονο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και συνέχισε τις απειλές με έναν σουγιά.
Ο άτυχος άνδρας του επέμενε πως έχει μόνο 5 ευρώ και εκείνος δε δίστασε να τον τραυματίσει με το σουγιά.
Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.
Πηγή Φώτο: “Καλημέρα Ελλάδα” – ΑΝΤ1
Related posts
Βελτιώθηκε ο καιρός-Να δούμε έως πότε
Απεργία τραπεζοϋπαλλήλων την Τετάρτη
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
To Ford Ranger θα ενισχυθεί μέσα στη χρονιά με την έκδοση Stormtrak
To 2020 παρά την πανδημία του κορωνοϊού η Ford στην κατηγορία των pick-up οχημάτων ανέβασε στο 30% το μερίδιο αγοράς…