Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Μαΐ 2022
SLIDER

Σκάνδαλα στην επιφάνεια

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο 13 και αύριο Κυριακή 14 Απριλίου  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα μπορέσετε να βρείτε τα καλά κριμένα μυστικά μιας υπόθεσης, ή θα καταλάβετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες προς εσάς. Την Κυριακή θα έχετε πολλά ευχάριστα μηνύματα, αλλά θα μπορέσετε επίσης να κάνετε μία μετακίνηση, με πολύ καλές προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το Σάββατο, μία δύσκολη σχέση, που σας έχει δημιουργήσει αρκετό άγχος. Την Κυριακή θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας ζημιώνουν συναισθηματικά, αλλά και κοινωνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ίσως να βρεθείτε σε μία αμήχανη κατάσταση που θα αφορά τα οικονομικά σας, με προέκταση στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Την Κυριακή θα μπορέσετε να βάλετε νέες προοπτικές στα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ καθοριστικό Σαββατοκύριακο, που θα σας φέρει οπωσδήποτε εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. Η πίεση που θα δέχεστε από τις καταστάσεις γύρω σας, θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, ακόμη και αν είναι κατά των συμφερόντων σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε την επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως να απομακρυνθείτε από τις δυσκολίες που σας έχουν προκαλέσει κάποιες καταστάσεις. Την Κυριακή θα έχετε την δυνατότητα να φύγετε μακριά από την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλει και να σκεφτείτε το μέλλον σας με όμορφα χρώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με αρκετή πίεση, που θα σας την επιβάλλουν άτομα από το περιβάλλον σας. Εσείς βέβαια έχετε αποκτήσει μία αρκετά μεγάλη αντοχή σε κάθε παράξενη και απαιτητική κατάσταση, οπότε μην φοβάστε από τις μικρές αυτές παραφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες δυσνόητες οικογενειακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις, αλλά και σε μελαγχολία. Την Κυριακή βέβαια ένας περίπατος και μία μικρή απόδραση, θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι το χαμόγελο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί πολύ ιδιαίτερο για σας, εφόσον θα μπορέσετε να βρείτε [κατά τύχη], κάποια συναισθηματικά θέματα, που μέχρι χθες είχατε μία εσφαλμένη εικόνα για εκείνα. Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο για να βάλετε σειρά στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν αυτό το διήμερο, γι αυτό μην βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για κανέναν. Θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα και θα μπορέσετε να βρείτε τις αλήθειες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Οι σχέσεις θα περάσουν από μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, θα αποδειχθεί για σας ένα αρκετά απαιτητικό χρονικό πέρασμα. Θα βρείτε τις αλήθειες σας και ότι με κόπο χτίζετε μέχρι τώρα, κάποιοι θα προσπαθούν να το χαλάσουν. Την Κυριακή θα ισορροπήσετε από κάθε κατάσταση που σας πιέζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα έχετε μία δυσκολία να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να βρείτε την ηρεμία σας. Μπορεί να θυμηθείτε πράγματα και γεγονότα που είναι τραυματικά για σας και έτσι να θελήσετε να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή κάποιος φίλος θα βρεθεί κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι στις σχέσεις σας θα σας χαλάσει, αλλά και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια για το μέλλον. Αφήστε για λίγο τους ανθρώπους που σας δημιουργούν εκνευρισμό και μυστήριο και δείτε το αύριο με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Την Κυριακή θα κάνετε πολλά επαγγελματικά σχέδια.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή , για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts